Nieuw hotel in Aalsmeer, speciaal voor buitenlandse werknemers


Geplaatst op: 13 oktober 2011

Het nieuwe hotel zal opengaan in 2014 en zal een capaciteit hebben van ongeveer 640 bedden. De gasten zullen circa 10 euro per nacht betalen. Het hotel komt aan de Legmeerdijk, nabij de nieuw omgelegde provinciale weg N201 die eind 2012 open gaat. Dit hotel, dat de grootste in zijn soort zal zijn in Nederland, ligt 10 auto-minuten van belangrijke bedrijventerreinen in de regio, van Schiphol mainport en van de A4 Amsterdam - Den Haag. Het hotel zal ook horeca, sportfaciliteiten en ontspanning omvatten voor de eigen gebruikers.

Quinten de Gooijer, directeur van Tempohousing Ltd en Gregor Heemskerk, directeur van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V. hebben onlangs de overeenkomst getekend voor de aankoop van 6000 m2 grond aan de Legmeerdijk in Aalsmeer waar het hotel wordt gebouwd. Het betreft een nieuw te ontwikkelen permanent hotel speciaal voor buitenlandse werknemers, werkzaam in de Greenport Aalsmeer.

Ook zal Tempohousing nabij de Japanlaan in Aalsmeer in 2012 een tijdelijk labourhotel met circa 300 bedden openen. Dit gebouw zal bestaan uit tijdelijke units en verdwijnt weer na 5 jaar, na het openen van het definitieve hotelgebouw.

Tempohousing
Tempohousing is gevestigd in Amsterdam en verwierf veel bekendheid met haar tot studentenwoningen omgetoverde zeecontainers, waarvan er ongeveer 1300 in Amsterdam zijn gebouwd. Het bedrijf is uitgegroeid tot algemene projectontwikkelaar die ook hotels bouwt en voornamelijk van prefab bouw gebruik maakt, waaronder haar eigen zeecontainer bouwsysteem.

Greenport Aalsmeer
Greenport Aalsmeer is één van de vijf Greenports in Nederland. Het is het grootste wereldhandels- en kenniscentrum voor de sierteeltsector met in het hart de bloemenveiling in Aalsmeer. De Greenport zorgt voor 50.000 voltijd banen en kent een omzet van 3 miljard euro per jaar. Deze sector is een belangrijke economische motor in de Nederlandse economie. Deze sector is een belangrijke economische motor in de Nederlandse economie. Naar schatting vinden ongeveer 3000 werknemers uit voornamelijk Oost-Europa werk in Aalsmeer, Uithoorn en omstreken.
Binnen Greenport Aalsmeer is Green Park Aalsmeer een hoogwaardig bedrijvenpark van 180 ha met tal van ondernemingen in de bloemen- en plantensector.

Green Park Aalsmeer
Green Park Aalsmeer is een hoogwaardig bedrijvenpark van 180 hectare voor ondernemingen die toegevoegde waarde leveren in de bloemen- en plantensector. Naast deze specifieke doelgroep is een deel van het plangebied beschikbaar voor de vestiging van bedrijven uit de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn buiten de sierteeltsector.
Het bedrijventerrein wordt gezamenlijk ontwikkeld door de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn. Green Park Aalsmeer bevinden zich direct naast bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer. Green Park Aalsmeer is uitstekend bereikbaar door de aansluiting op de nieuwe N201 en is slechts vijf minuten rijden van Schiphol. Er zijn nog kavels beschikbaar.

Wilt u meer informatie?

www.greenparkaalsmeer.com
www.tempohousing.com

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw hotel in Aalsmeer, speciaal voor buitenlandse werknemers

Het nieuwe hotel zal opengaan in 2014 en zal een capaciteit hebben van ongeveer 640 bedden. De gasten zullen circa 10 euro per nacht betalen. Het hotel komt aan de Legmeerdijk, nabij de nieuw omgelegde provinciale weg N201 die eind 2012 open gaat. Dit hotel, dat de grootste in zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: