001 -Brouwer Transport
Geslaagde open training bij De Vinken

Geslaagde open training bij De Vinken


Geplaatst op: 29 april 2019

Woensdag 24 april werd er voor de jongste jeugd van korfbalvereniging De Vinken een open training georganiseerd. Alle F- en E-kinderen mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen. Hiermee werd ook “Kies je sport” op een leuke en sportieve wijze afgerond.
 
De start was met een gezamenlijke warming up: levend memory. Alle kinderen kregen een kaartje, waarvan ze samen met hun vriendje of vriendinnetje het evenbeeld moesten zoeken. Enthousiast werd er gerend en met veel plezier werden alle kaarten gevonden.
Daarna gingen alle teams apart trainen om op speelse manier te ervaren wat korfbal inhoudt en hoe het is om als team een balsport te doen. Er werd geoefend met balvaardigheid, schieten op de korf en samen sporten. Bovenal was er veel sportplezier. Als afsluiting werd er een gezamenlijke estafette georganiseerd.

Onder het genot van een kopje koffie & thee hebben de ouders volop meegenoten aan de zijlijn.

Uiteraard werd er na alle sportiviteit afgesloten met een dik verdiend waterijsje en de nieuwe kinderen kregen een flyer om een maand gratis mee te komen trainen.

Voor kinderen die het ook leuk vinden om een keer mee te trainen met korfbal?
Dat kan! Kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 mogen op maandag of woensdag van 18.00-19.00 komen mee trainen. Op de korfbalvelden van sportpark de Molmhoek.


Laatst bewerkt op: 29 april 2019 05:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde open training bij De Vinken

Woensdag 24 april werd er voor de jongste jeugd van korfbalvereniging De Vinken een open training georganiseerd. Alle F- en E-kinderen mochten een vriendje of vriendinnetje meenemen. Hiermee werd ook “Kies je sport” op een leuke en sportieve wijze afgerond. De start was met een gezamenlijke warming up: levend memory. Alle … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: