001 -Brouwer Transport
Show- & Marchingband VIOS zat niet stil tijdens Koningsdag

Show- & Marchingband VIOS zat niet stil tijdens Koningsdag


Geplaatst op: 29 april 2019

26 april was het weer zover, Muziekvereniging VIOS organiseerde weer haar lampionnenoptocht in samenwerking met de Mijdrechtse Oranjevereniging. Na het inspelen vertrok de Show- & Marchingband vanaf haar clubgebouw naar het Raadhuisplein waar zij alle ouders en kinderen met hun lampionnen ophaalden om vervolgens na een kleine ronde door Mijdrecht weer aan te komen bij sportvereniging Argon. Ook kregen de kinderen met de leukste outfit/mooiste lampion een cadeautje van onze burgemeester Maarten Divendal namens de Oranjevereniging. Vervolgens werden de festiviteiten geopend met het Wilhelmus gevolgd door het traditionele vuurwerk.

Na een geslaagde avond keerde iedereen weer huiswaarts om de volgende ochtend weer bijtijds te vertrekken voor de Oranjeparade. Om 11 uur haalde de Show- & Marchingband alle fietsers op bij de Raadhuislaan om vanuit daar middels een ronde door o.a. de wijk Twistvlied aan te komen bij het grasveld aan de Windmolen waar de kinderen in de mooiste outfit of met de mooist versierde fietsen een prijs overhandigd kregen uit handen van tambour-maître John Mayenburg. Hierna zat Koningsdag in Mijdrecht erop voor Show- & Marchingband VIOS en stapten de muzikanten bij het clubgebouw in de bus op weg naar de taptoe in Veenendaal.

Uiteraard willen wij alle mensen bedanken die mee hebben gelopen in de optochten want zonder jullie is het zo leuk nog niet. Daarnaast nog een bedankje voor de Oranjevereniging voor het organiseren van de lampionnenoptocht en Toyota dealer Van Ekris voor het ter beschikking stellen van de auto voor de Oranjeparade.


Laatst bewerkt op: 29 april 2019 07:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Show- & Marchingband VIOS zat niet stil tijdens Koningsdag

26 april was het weer zover, Muziekvereniging VIOS organiseerde weer haar lampionnenoptocht in samenwerking met de Mijdrechtse Oranjevereniging. Na het inspelen vertrok de Show- & Marchingband vanaf haar clubgebouw naar het Raadhuisplein waar zij alle ouders en kinderen met hun lampionnen ophaalden om vervolgens na een kleine ronde door Mijdrecht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: