001 -Brouwer Transport
Radio Aalsmeer live bij Dodenherdenking

Radio Aalsmeer live bij Dodenherdenking


Geplaatst op: 30 april 2019

Aankomende zaterdag 4 mei zal Radio Aalsmeer live verslag doen van de jaarlijkse Dodenherdenking-ceremonie vanuit het Gemeentehuis. De herdenking, die dit jaar plaatsvindt in de Burgerzaal, zal van 19.00 uur tot 21.00 uur te horen zijn, met Sem van Hest en Erik Kreike als presentatoren. Door deze live-uitzending zal het programma ‘Zimmer Frei’ van Jancoen Borgman en Marcel Sprenger eenmalig van 21.00 uur tot 23.00 uur te horen zijn. Verder zal Sem van Hest diezelfde ochtend in zijn eigen programma ‘Sem op Zaterdag’ muziek uit de Tweede Wereldoorlog centraal stellen, met onder andere Glenn Miller, Vera Lynn en Marlene Dietrich.
 
‘Echt Esther’ over Inloophuis Esperanza
Riet Verbeek heeft zelf drie keer kanker gehad en gezien dat de ziekte bij haarzelf, haar omgeving, maar ook bij andere patiënten veel leed veroorzaakt. De nazorg in Nederland kan wat haar betreft beter, daarom wilde zij wat terug doen. Vanuit haar hart heeft zij Het Inloophuis opgezet. Nadat mensen een erge ziekte hebben overwonnen komt het voor dat zij depressief raken. Om het weer aan te sluiten in de maatschappij makkelijker te maken organiseert het Inloophuis van alles. Wat wordt er gedaan? Wanneer kun je er terecht? Hoe is het voor Riet om dit werk te doen? Esther Sparnaaij gaat er alles over vragen, donderdag vanaf 19.00 uur.
 
MEIndert met ‘Aalsmeer by Night’
De maand Mei staat de komende weken voor MEIndert van der Zwaard. De presentator van dit radioprogramma draait deze maand dubbele uren: van de vijf (!) donderdagen die de maand Mei telt, zijn drie 'Aalsmeer by Night’-uitzendingen, twee keer zo lang! Op 2, 16 en 30 mei begint de show al om 20.00 uur. En natuurlijk hangt Meindert er een thema aan: "70's + 80's & Now", "80's + 90's & Now", en de laatste donderdag "90's + 00's & Now". In die extra uren ook extra afleveringen van de 'Reclameplaat', de 'Verjaardagskalender' en 'De Plaat en z'n Verhaal' met voormalig Veronica jock Bart van Leeuwen. Verder o.a. de vaste programma-items 'De Nederlandse Top 10' (22.30 uur) en 'Oud & Nieuw' (rond 22.50 uur). Ook 'Aalsmeer Easy' (na 23.30 uur) staat deze maand in het teken van de eerder genoemde muziekperiodes.
 
Kinderburgemeester en Dodenherdenking bij ‘Let’s Go’
Na twee weken vakantie zijn Jonas en Laurens vrijdag om 18.00 uur weer live met ‘Let’s Go’. Daarin aandacht voor de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester. Kinderen die in groep 6 of 7 zitten kunnen zich tot 7 mei kandidaat stellen voor deze belangrijke functie. En dat het leuk is om kinderburgemeester te zijn vertelt Hannah Fokkema die tot eind juni de ambtsketting mag dragen. Ook spreken de DJ’s met wethouder Robert-Jan van Duijn om te horen hoe de verkiezing in zijn werk gaat. Verder is het aanstaande zaterdag Dodenherdenking en komen achtste groepers uit Kudelstaart vertellen wat ze hierover hebben geleerd. Ook dragen zij hun gedichten wat ze zaterdag bij de officiële herdenking ook mogen doen. Verder uiteraard veel mooie muziek en de agenda met leuke kinderactiviteiten.
 
‘Mark en Eric Show’
In de twintigste aflevering van de ‘Mark en Eric Show’ veel aandacht voor feest en sport. De ontknopingen van de competities zijn aanstaande. We bellen met spelers en praten je bij hoe de teams ervoor staan. Ook aandacht voor feesten! Binnenkort de ouderwetse bandjesavond in het centrum en volgende week het hardstyle feest van Helemaal Doorgetoeterd in de N201. Luister vrijdag mee tussen 19:00 tot 21:00 uur.
 
6 mei weer nieuwe ‘Door de Mangel’
Op maandag 6 mei is er weer een nieuwe live gast in ‘Door de Mangel’. Dan is Cor Hermanns de 253e Aalsmeerder die vakkundig door de mangel wordt gehaald. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Cor Hermanns, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 30 april 2019 08:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer live bij Dodenherdenking

Aankomende zaterdag 4 mei zal Radio Aalsmeer live verslag doen van de jaarlijkse Dodenherdenking-ceremonie vanuit het Gemeentehuis. De herdenking, die dit jaar plaatsvindt in de Burgerzaal, zal van 19.00 uur tot 21.00 uur te horen zijn, met Sem van Hest en Erik Kreike als presentatoren. Door deze live-uitzending zal het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: