001 - Homan Zonnepanelen
Inloophuis ’t Anker viert jubileumfeest

Inloophuis ’t Anker viert jubileumfeest


Geplaatst op: 1 mei 2019

Op 22 april 2004 gingen de deuren voor het eerst open van inloophuis ’t Anker. In die nu 15 jaar hebben heel veel mensen die op de een of andere manier ‘geraakt’ zijn door kanker (patiënten, oud-patiënten, naasten en nabestaanden) daar een warme ontmoetingsplek gevonden.

Op dinsdagmiddag 23 april vierde ’t Anker zijn 15-jarig bestaan met een feestelijke receptie voor (oud)gasten en (oud)vrijwilligers en sponsoren en andere genodigden. ’t Anker was voor deze gelegenheid kleurrijk aangekleed en versierd en de vele gasten vermaakten zich uitstekend met elkaar. Mede dankzij een verrassend muzikaal optreden van ‘de zingende postbode’, die de geschiedenis en het belang van het inloophuis bezong, werd het een geanimeerde middag.

Hiermee heeft ’t Anker nog maar weer eens het belang van zijn bestaan bewezen. Lotgenotencontact, afleiding en ontspanning zijn belangrijke pijlers van het inloophuis voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Nieuwe gasten zijn van harte welkom om binnen te lopen op dinsdag of donderdag. Meer informatie over inloophuis ’t Anker, Hoofdweg 85A in Mijdrecht, vindt u op www.inloophuishetanker.nl en/of de Facebookpagina van ’t Anker.


Laatst bewerkt op: 1 mei 2019 08:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloophuis ’t Anker viert jubileumfeest

Op 22 april 2004 gingen de deuren voor het eerst open van inloophuis ’t Anker. In die nu 15 jaar hebben heel veel mensen die op de een of andere manier ‘geraakt’ zijn door kanker (patiënten, oud-patiënten, naasten en nabestaanden) daar een warme ontmoetingsplek gevonden. Op dinsdagmiddag 23 april vierde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: