De Baat (2e)

Running Bridgedrive 2011 op 29 oktober


Geplaatst op: 11 oktober 2011

Op zaterdag 29 oktober a.s. vindt in het hart van Mijdrecht opnieuw de zogeheten ‘running bridgedrive' plaats. In plaats van op één locatie, spelen de bridgeparen afwisselend op acht verschillende locaties, op loopafstand van elkaar gelegen. De Running Bridgedrive is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis, die de opbrengst van de dag gebruikt voor het organiseren van het traditionele Lions Kerst Ontbijt in De Meijert.

Maar liefst zeven horecagelegenheden plus het gemeentehuis zijn gastheer tijdens de Running Bridgedrive: Rendez-Vous, Grieks restaurant Corfu, Shoarma Montfort, tapasbar La Farola, lunchroom TOF, Croissanterie De Lindehof en Chinees restaurant Lotus Corner.

De deelnemers worden verwacht tussen 10.00 en 10.30 uur bij Rendez-Vous, daarna verspreiden de paren zich over de verschillende locaties. Na elke spelronde wordt er van locatie gewisseld. Na de derde spelronde wordt er geluncht op de locatie waar op dat moment wordt gespeeld. Er wordt gespeeld tot ca. 16.00 uur, daarna wordt men verwacht in Chinees restaurant Lotus Corner (in de Lindeboom) voor de uitslag en prijsuitreiking.

Het inschrijfgeld bedraagt 45 euro per paar, inclusief een kopje koffie en lunch. Er worden 28 spellen top integraal gespeeld; de uitslag wordt berekend door de computer. Voor het winnende paar is behalve de bekende Lions Wisselbeker een superhoofdprijs beschikbaar: een weekend- of midweekverblijf in een zespersoonsbungalow, beschikbaar gesteld door Landal GreenParks. Ook zijn er tal van andere prijzen te winnen.

De opbrengst van de dag is bestemd voor het traditionele Lions Kerst Ontbijt in de Meijert, dat al vele jaren op eerste kerstdag plaats vindt. Op voordracht van lokale instellingen en huisartsen worden hiervoor gasten uitgenodigd.

Belangstellenden voor deze bridgedrive kunnen zich per e-mail inschrijven bij de caro.toebosch@tele2.nl onder vermelding van Lionsbridgedrive, naam, e-mail adres en naam partner.

Inschrijvingen zijn definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer Chr. van der Wilt, tel. 06.2044.9693 of per e-mail via vdwilt@ziggo.nl. De inschrijving is beperkt. Dus schrijf U zo snel mogelijk in.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Running Bridgedrive 2011 op 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober a.s. vindt in het hart van Mijdrecht opnieuw de zogeheten ‘running bridgedrive' plaats. In plaats van op één locatie, spelen de bridgeparen afwisselend op acht verschillende locaties, op loopafstand van elkaar gelegen. De Running Bridgedrive is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis, die de opbrengst van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: