001 - Homan Zonnepanelen
Zaterdag 11 mei Geraniummarkt in Aalsmeer Centrum

Zaterdag 11 mei Geraniummarkt in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 2 mei 2019

Op de zaterdag voor Moederdag is het weer tijd voor de jaarlijkse Geraniummarkt op het Raadhuisplein en de braderie in de Zijdstraat in Aalsmeer Centrum. De Geraniummarkt duurt van 9.00 tot 17.00 uur.

Geraniummarkt op het Raadhuisplein

De afdeling Aalsmeer van Groei & Bloei organiseert op het Raadhuisplein de Geraniummarkt. Twintig kwekers en bedrijven bieden diverse producten aan voor de tuin. Uiteraard zijn er Geraniums te koop maar er is ook een grote keuze aan andere eenjarige en vaste planten, siergrassen, knollen en diverse kruiden. Natuurlijk is de Historische Tuin ook weer aanwezig met hun prachtige planten die ’s morgens al heel vroeg aangevoerd worden per praam. Bij de stand van de Groei & Bloei is een ruilmarkt voor teveel gezaaide planten en zijn kinderen van harte welkom bij kinderknutselclub ‘Pimp je vaasje’. Bij goed weer verzorgt Aalsmeers Harmonie rond de klok van 13.00 uur een mini-concert vlakbij het beeld van Flora, de Romeinse godin van de lente en de bloemen, dat op een tien meter hoge sokkel staat voor het gemeentehuis.

Braderie in de Zijdstraat, foodpleintje bij de Korenmolen

In de Zijdstraat staan ongeveer 80 kramen waar naast winkeliers en marktlui natuurlijk ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties hun producten aan de man brengen. Aan de voet van Korenmolen de Leeuw, vanwege de Nationale Molendagen de hele dag gratis toegankelijk voor bezoekers, komt een gezellig terras met lekkere hapjes en drankjes. De plaatselijke horeca is natuurlijk ook de hele dag geopend voor een drankje of een lekkere lunch. Het promoteam van ondernemersfonds Meer Aalsmeer deelt gratis loten uit. Win een leuke prijs of een kortingsbon voor een van vele winkels in het centrum.

Parkeren en Kika koeriers

Vanwege de verwachte drukte is parkeren in het centrum lastig maar voor maar 5 euro kunt u de hele dag zorgeloos parkeren in de parkeergarage van de Studio’s Aalsmeer, bereikbaar via de van Cleeffkade. Bij de Kika kraam op de Geraniummarkt is een ‘garderobe’ voor uw aankopen als u verder wilt winkelen. Daar staan dit jaar ook weer Kika Koeriers de hele dag klaar om voor een (gulle) gift uw aankopen per bakfiets naar uw geparkeerde auto te brengen. Alle opbrengsten van de Kika kraam komen ten goede aan de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Komt u met de boot? Dan kunt u aanmeren aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer.

Voor meer informatie: www.meeraalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 2 mei 2019 16:11

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 11 mei Geraniummarkt in Aalsmeer Centrum

Op de zaterdag voor Moederdag is het weer tijd voor de jaarlijkse Geraniummarkt op het Raadhuisplein en de braderie in de Zijdstraat in Aalsmeer Centrum. De Geraniummarkt duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Geraniummarkt op het Raadhuisplein De afdeling Aalsmeer van Groei & Bloei organiseert op het Raadhuisplein de Geraniummarkt. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: