001 - Homan Zonnepanelen
A.s. zaterdag GRATIS gaatjes schieten bij De Loods Fashion

A.s. zaterdag GRATIS gaatjes schieten bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 2 mei 2019

Bij de nieuwe Shop-in-Shop van My Jewellery bij De Loods Fashion hoort ook een spiksplinternieuwe service! Je kunt vanaf nu namelijk ook gaatjes laten schieten bij deze kledingwinkel in Mijdrecht. A.s. zaterdag is hier een leuke actie aan gekoppeld zodat jij jouw earparty uit kunt breiden.

A.s. zaterdag 4 mei kun je bij aankoop van 2 paar My Jewellery oorbellen, met een minimale waarde van €30,-, GRATIS gaatjes laten schieten! Want more is more. Één gaatje in je oor is niet genoeg! Meerdere gaatjes in je oor betekent dat je meer oorbelletjes tegelijk kunt dragen en dus helemaal los kunt gaan met mixen en matchen! Het getrainde personeel staat deze zaterdag in de startblokken klaar met de schietpistolen voor een ieder die razend enthousiast is en meteen plaatsneemt op de kruk.

Ga je niet voor de actie, maar wil je wel gaatjes laten schieten? Dat kan natuurlijk ook! Het schieten van de gaatjes kost €14,95 per paar. Wil je maar één gaatje laten schieten? Geen probleem natuurlijk, dan betaal je €8,95. Je kunt gewoon langskomen in de winkel en als er iemand beschikbaar is, wordt je meteen geholpen!*

Heb jij nog geen gaatjes of wil je een tweede of zelfs derde gaatje? Kom dan deze zaterdag langs bij De Loods en wij zorgen ervoor dat jij de deur uitgaat met een mooie earparty!

*De Loods hanteert een minimum leeftijd van 12 jaar. Tot een leeftijd van 16 jaar is er altijd toestemming van de ouders nodig. Legitimatie verplicht.


Laatst bewerkt op: 2 mei 2019 17:25

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

A.s. zaterdag GRATIS gaatjes schieten bij De Loods Fashion

Bij de nieuwe Shop-in-Shop van My Jewellery bij De Loods Fashion hoort ook een spiksplinternieuwe service! Je kunt vanaf nu namelijk ook gaatjes laten schieten bij deze kledingwinkel in Mijdrecht. A.s. zaterdag is hier een leuke actie aan gekoppeld zodat jij jouw earparty uit kunt breiden. A.s. zaterdag 4 mei … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: