001 -Family

Machineweg van Oosteinderweg naar Aalsmeerderweg afgesloten


Geplaatst op: 11 oktober 2011

Op dinsdag 18 oktober 2011 wordt een rode fietspadcoating aangebracht op de Machineweg tussen de Oosteinderweg en de Aalsmeerderweg. Dit is nodig, omdat door de diverse asfaltreparaties het fietspad niet meer duidelijk herkenbaar is. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07:30 en 17:00 uur. Bij slechte weersomstandigheden kan het werk niet uitgevoerd worden en wordt het uitgesteld.

Gedurende de werkzaamheden op 18 oktober is er op de Machineweg uitsluitend autoverkeer mogelijk vanaf de Aalsmeerderweg richting de Oosteinderweg. Het autoverkeer van de Oosteinderweg naar de Aalsmeerderweg is gestremd. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Kasteleinweg (N201), Zwarteweg en Middenweg. Het is gedurende de werkzaamheden ook verboden om auto's te parkeren op de Machineweg.

Fietsers, bromfietsers en voetgangers kunnen met enige hinder wel gebruik blijven maken van de Machineweg in beide richtingen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Machineweg van Oosteinderweg naar Aalsmeerderweg afgesloten

Op dinsdag 18 oktober 2011 wordt een rode fietspadcoating aangebracht op de Machineweg tussen de Oosteinderweg en de Aalsmeerderweg. Dit is nodig, omdat door de diverse asfaltreparaties het fietspad niet meer duidelijk herkenbaar is. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07:30 en 17:00 uur. Bij slechte weersomstandigheden kan het werk niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: