001- Uithoorn

Taekwondokamp bij Horangi


Geplaatst op: 11 oktober 2011

Meer dan honderd taekwondoka's hebben zich vermaakt op een kamp in Heino. Daarbij zaten ook deelnemers van Horangi Taekwondo uit Mijdrecht.

105 Enthousiaste deelnemers van zes verschillende clubs begonnen met een gezamenlijke openingstraining. Tijdens dit kamp waren er diverse toptrainers waaronder Rudy Pelgrims vanuit België en 6e dangraadhouder Robert v/d Bergh.

De taekwondotrainers gaven allemaal een ander onderdeel van taekwondo les. Zo kon je kiezen om te trainen op techniek of juist meer te sparren. Naast deze diverse trainingen was er ook een sumoworstelwedstrijd, een MMA (Mixed Martial Arts) training, bootcamptraining en was het zwembad open om even af te koelen.

De diverse trainers, waaronder Remko van Horangi, gaven als afsluiting van de zaterdag een demonstratie. Daarna was het tijd voor ontspanning met een gezellige barbecue en een kinderdisco of een feestje in de lokale club.

Het kamp werd voor de tweede keer georganiseerd en was ook deze keer weer een groot succes. Horangi kijkt alvast uit naar het kamp van volgend jaar. Foto's van het kamp en overige informatie over Horangi Taekwondo staat op www.horangi.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Taekwondokamp bij Horangi

Meer dan honderd taekwondoka's hebben zich vermaakt op een kamp in Heino. Daarbij zaten ook deelnemers van Horangi Taekwondo uit Mijdrecht. 105 Enthousiaste deelnemers van zes verschillende clubs begonnen met een gezamenlijke openingstraining. Tijdens dit kamp waren er diverse toptrainers waaronder Rudy Pelgrims vanuit België en 6e dangraadhouder Robert v/d … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: