001 -Brouwer Transport
Stand Up Paddling voor iedereen

Stand Up Paddling voor iedereen


Geplaatst op: 7 mei 2019

U ziet ze vast wel eens gaan: sportievelingen op een SUP. Het ideale alternatief voor surfers en zeilers als er geen wind is, maar vooral een heerlijke ontspannen en veelzijdige bezigheid. Wist u dat iederéén kan SUPpen? Bij Vinkeveen Haven kan iedereen voor wie het SUPpen nog nieuw is, deelnemen aan een SUP-clinic. Bij deze clinic gaat u SUPpen onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren, gecertificeerde SUP-instructeur. Bovendien is de instructeur goed bekend op de Vinkeveense Plassen en kan dus ook leuke tips geven voor bijzondere SUP-tochtjes. Want met een SUP komt u op plekken waar u met een boot niet kunt komen en is de natuur dichterbij dan ooit.

Nu het ‘s ochtends al vroeg licht is, is het tijd voor SUPpen bij zonsopkomst!  Tijdens de clinic komen de verschillende facetten van het SUPpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan peddeltechnieken, houding, bochtenwerk, snelheid en (in het kort) yoga op de SUP. Even helemaal ontspannen en tegelijk sportief bezig zijn in de buitenlucht!

Deelnemen met eigen SUP is ook mogelijk, u betaalt dan alleen de deelnamekosten à € 5,-

SUP staat voor Stand Up Paddling, maar mocht u uw evenwicht niet voldoende vertrouwen om rechtop te staan, dan is zittend meedoen ook een prima optie.

Inclusief bij de clinic zijn de SUP met peddel, wetsuit en zwemvest (indien gewenst), flesje water en handfruit. Data: iedere donderdagavond (19:00u. - 21:00u.), maar ook 23 mei (7:00u. - 9:00u.) en 15 juni (15:30u. - 17:30u.) | Kosten: € 25,-  | Locatie: Zeilschool De Vinkeveense Plassen, Herenweg 144, Vinkeveen.

Meer informatie en inschrijven: www.vinkeveenhaven.nl/wij-gaan-suppen

Niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de clinic maar wel geïnteresseerd in SUPpen? Ook voor privéles, bedrijfsuitje en zelfstandig huren bent u bij Vinkeveen Haven aan het juiste adres.

 


Laatst bewerkt op: 7 mei 2019 15:40

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stand Up Paddling voor iedereen

U ziet ze vast wel eens gaan: sportievelingen op een SUP. Het ideale alternatief voor surfers en zeilers als er geen wind is, maar vooral een heerlijke ontspannen en veelzijdige bezigheid. Wist u dat iederéén kan SUPpen? Bij Vinkeveen Haven kan iedereen voor wie het SUPpen nog nieuw is, deelnemen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: