001 - BikeOK
Grote brand in centrum Breukelen

Grote brand in centrum Breukelen


Geplaatst op: 4 mei 2019

In het centrum van Breukelen is vrijdagavond laat een grote brand uitgebroken. De vlammen sloegen rond middernacht uit een pand aan de Kerkbrink.

De eerste brandweerwagen werd rond 23:50 uur naar het centrum gestuurd. Niet veel later sloegen de vlammen uit het pand en schaalde de brandweer op naar grote brand. Meerdere brandweerwagens uit Breukelen, Maarssen, Nieuwer Ter Aa en Loenen aan de Vecht kwamen de vlammenzee bestrijden.

Het centrum van Breukelen werd afgezet en tientallen inwoners kwamen op de brand af. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio zou het gaan om een woningbrand. De woning stond leeg en niemand raakte gewond. De brandweer heeft overslag naar naastgelegen panden voorkomen.

Laatst bewerkt op: 4 mei 2019 01:25

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote brand in centrum Breukelen

In het centrum van Breukelen is vrijdagavond laat een grote brand uitgebroken. De vlammen sloegen rond middernacht uit een pand aan de Kerkbrink. De eerste brandweerwagen werd rond 23:50 uur naar het centrum gestuurd. Niet veel later sloegen de vlammen uit het pand en schaalde de brandweer op naar grote brand. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: