001 -Brouwer Transport
'Performance car' opnieuw met panne bij Vreeland

'Performance car' opnieuw met panne bij Vreeland


Geplaatst op: 5 mei 2019

Het was zondagochtend een niet alledaags tafereel op de A2 bij Nieuwer ter Aa: op de vluchtstrook kwam een Mazda RX 7 stil te staan. De auto werd weggetakeld, maar kwam zondagmiddag opnieuw met panne te staan in Vreeland.

De exclusieve auto strandde op weg naar het Circuit van Zandvoort, waar vandaag het JapFest wordt gehouden. Bij dat evenement zijn volgens de promotietekst van de lokale VVV "de stoerste en krachtigste Japanse performance cars'' te bewonderen. De wagen haalde het Circuit niet en werd weggetakeld naar een autodepo in Utrecht.

Enkele uren later strandde de Mazda RX 7 opnieuw. Dit keer kwam de wagen stil te vallen langs de N201 bij Vreeland. Opnieuw moest een takelwagen komen om de krachtige 'performance car' af te voeren.

Waardoor de Mazda RX 7 stil kwam te vallen, is niet bekend. De eigenaar van de wagen baalt enorm en het JapFest kan zij vergeten.
Laatst bewerkt op: 5 mei 2019 14:59

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'Performance car' opnieuw met panne bij Vreeland

Het was zondagochtend een niet alledaags tafereel op de A2 bij Nieuwer ter Aa: op de vluchtstrook kwam een Mazda RX 7 stil te staan. De auto werd weggetakeld, maar kwam zondagmiddag opnieuw met panne te staan in Vreeland. De exclusieve auto strandde op weg naar het Circuit van Zandvoort, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: