001 -Brouwer Transport
Radio Aalsmeer verslag Dodenherdenking terug te luisteren

Radio Aalsmeer verslag Dodenherdenking terug te luisteren


Geplaatst op: 7 mei 2019

Afgelopen zaterdag 4 mei was Radio Aalsmeer aanwezig bij de jaarlijkse Dodenherdenking-ceremonie in het Gemeentehuis. Sem van Hest en Erik Kreike interviewden onder meer burgemeester Gido Oude Kotte, Achmed (15) uit Syrië over Aalsmeer, herdenken en vrijheid, en veteraan Erwin Huisman. Dit alles is terug te luisteren door via het kopje ‘gemist’ de uitzending van zaterdag tussen 19:00 en 21:00 terug te zoeken. Komende week bevat de programmering onder meer onderstaande aankondigingen.

Jij & Ik, KCA en MOED in ’That’s Life’

Jenny Piet en Wilbert Streng ontvangen donderdag in het maandelijkse ‘That’s Life’ initiatiefneemster Kim Maarse en vrijwilligster Kim de Haan van de JIJ & IK winkel van Ons Tweede Thuis in de Ophelialaan. Daarna meer over de nieuwe expositie ‘Aanstormende Talenten’ bij De Kunstkas door Tobias en Trudy Rothe. Verder het bijna elke keer terugkerende Oude Raadhuis dat elke 6 weken een nieuwe expositie heeft door Stichting KCA Aalsmeer. Ditmaal in het teken van Japanse rolprenten en keramiek, Heleen van Haaften vertelt erover. Ook live muziek in de radiouitzending, ditmaal van het duo MOED bestaande uit Monique Hendriks (zang) en Ed Idema (gitaar, piano en zang) uiteraard gepaard gaande met een interview. Radiotechniek is in handen van Dennis Wijnhout.

‘Echt Esther’ interviewt Malawi-gangers

Westplasleerlingen Jonas Ponsen en Jade Moritz gingen samen met hun leerkracht Dorine Ros van Wellantcollege Westplas Mavo naar Malawi. Het is alweer ruim twee maanden geleden, maar het was een onvergetelijke ervaring. Daarom gaat Esther Sparnaaij donderdag 9 mei een uur lang met hen praten over hun ervaringen. Wat hebben zij geleerd van de kinderen daar en wat hebben ze voor hen kunnen doen? Als je een vraag hebt mail deze dan voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

Chauffeur Michel Post in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag ontving het team van de talkshow ‘Door de Mangel’ Cor Hermanns in de 253e uitzending. Cor is geboren in Amstelveen en is 40 jaar werkzaam geweest in de wegenbouw, waaronder voor de gemeente Aalsmeer. “Het meest trots ben ik op de aanleg van de riolering voor de lintbebouwing”, aldus Hermanns. Daarnaast is hij al jaren actief binnen diverse besturen en verzorgt hij rondvaarten door de Bovenlanden. Cor omschreef zichzelf als een bruggenbouwer, oplossingsgericht en mensen-mens.

Ook Cor heeft, samen met Karin de Geus-Stokkel, een nieuwe gast aangedragen. Komende maandag ontvangen presentatoren Mylène en Elbert om 19.00 uur Michel Post als 254e gast. Post is zzp’er in de vervoerssector en chauffeur/vertegenwoordiger bij een verffabriek. Karin wil graag van hem weten hoe het bevalt als zzp’er en bij de uitvaart-bus. Cor wil graag weten hoe hij het vindt om als Amsterdammer in het dorp Aalsmeer te wonen. Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor ‘vervoerder’ Michel Post, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 7 mei 2019 09:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer verslag Dodenherdenking terug te luisteren

Afgelopen zaterdag 4 mei was Radio Aalsmeer aanwezig bij de jaarlijkse Dodenherdenking-ceremonie in het Gemeentehuis. Sem van Hest en Erik Kreike interviewden onder meer burgemeester Gido Oude Kotte, Achmed (15) uit Syrië over Aalsmeer, herdenken en vrijheid, en veteraan Erwin Huisman. Dit alles is terug te luisteren door via het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: