001 -Brouwer Transport
Burgemeester en wethouder op theebezoek

Burgemeester en wethouder op theebezoek


Geplaatst op: 7 mei 2019

,,Wilt u een kopje thee bij ons drinken? We willen graag kennismaken. Dan krijgt u ook een koekje.” Zo luidde de uitnodiging van de kinderen Aimee, Amber en Rahwa die in een pleeggezin wonen aan burgemeester Pieter Heiliegers nadat zij in de krant hadden gelezen dat hij kennis wilde maken met inwoners.

 
Vrijdag was het zover. De burgemeester kwam samen met wethouder Ria Zijlstra een kopje thee drinken en kregen daar een heerlijk koekje bij met boter, kaneel en suiker. Aimee, Amber en Rahwa wilden laten weten dat ze het heel erg naar hun zin hebben in dit gezin en in Uithoorn. De kinderen waren onder de indruk en trots dat de burgemeester zijn ambtsketen had meegenomen. Omdat deze ‘alleen gedragen wordt bij belangrijke gebeurtenissen’. Hij nam ruim de tijd om de kinderen uit te leggen wat zo’n ambtsketen betekent. Ze waren er even stil van.

 Bijzonder
,,We vonden het een top bezoek en vooral heel bijzonder dat de burgemeester en de wethouder zo ongedwongen op bezoek kwamen,” aldus Els Lagendijk van het pleeggezin.Laatst bewerkt op: 7 mei 2019 08:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester en wethouder op theebezoek

,,Wilt u een kopje thee bij ons drinken? We willen graag kennismaken. Dan krijgt u ook een koekje.” Zo luidde de uitnodiging van de kinderen Aimee, Amber en Rahwa die in een pleeggezin wonen aan burgemeester Pieter Heiliegers nadat zij in de krant hadden gelezen dat hij kennis wilde maken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: