001 -Brouwer Transport
Talentenwedstrijd voor jongeren op 7 juni

Talentenwedstrijd voor jongeren op 7 juni


Geplaatst op: 8 mei 2019

Op vrijdagavond 7 juni staat De Oude Veiling in het teken van jongeren met creatief talent. Met diverse masterclasses van professionals uit het creatieve vak en een talentenwedstrijd krijgen jongeren die avond volop de kans om hun talent te ontwikkelen en te tonen.

De talentenavond start om 17.00 uur met de gezamenlijke workshop ‘Hoe presenteer ik mijzelf online en offline’. Vervolgens krijgen de jongeren de kans zich onder begeleiding van professionals uit het vak te verdiepen in de disciplines muziek, produceren, theater en beeldende kunst. Na de masterclasses volgt de talentenwedstrijd ‘Talent on stage’, een samenwerking tussen DOCK Aalsmeer, De Binding en De Freshcrew. Tijdens deze talentenwedstrijd krijgen jongeren de kans om hun talent te tonen. Ben jij een DJ, gitarist of zanger(es)? Speel jij in een band of heb je een ander talent? Schrijf je dan nu in voor deze wedstrijd! Ken jij iemand met zo’n talent, tip hem of haar dan ook zeker. De drie beste optredens van de avond mogen op vrijdag 21 juni in het voorprogramma van rapper Snelle staan en krijgen een tof talentontwikkelingspakket, om nog beter en bekender te worden dan ze al zijn.

De talentenavond is gratis toegankelijk voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud en vindt plaats in De Oude Veiling, Marktstraat 19, Aalsmeer. Opgeven kan door een mail te sturen naar lgols@cultuureducatie-amstelland.nl of via een bericht op Instagram (@newstreamtalents). Let op: bij de talentenwedstrijd is er plek voor maximaal 10 deelnemende acts.


Laatst bewerkt op: 8 mei 2019 08:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Talentenwedstrijd voor jongeren op 7 juni

Op vrijdagavond 7 juni staat De Oude Veiling in het teken van jongeren met creatief talent. Met diverse masterclasses van professionals uit het creatieve vak en een talentenwedstrijd krijgen jongeren die avond volop de kans om hun talent te ontwikkelen en te tonen. De talentenavond start om 17.00 uur met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: