001 -Brouwer Transport
Textielinzameling gemeente Aalsmeer levert stichting OSA flink bedrag op

Textielinzameling gemeente Aalsmeer levert stichting OSA flink bedrag op


Geplaatst op: 7 mei 2019

Sympany, dat namens de gemeente het textiel in Aalsmeer inzamelt, stort € 11.118,60 op de rekening van stichting Ontwikkelings-Samenwerking Aalsmeer (OSA). Gemeente Aalsmeer heeft met Sympany de afspraak gemaakt dat 25% van de opbrengst van het ingezamelde textiel naar OSA gaat. Wethouder Wilma Alink en Giovannie Konigferander (Sympany) overhandigden samen een cheque aan Gerard Nijland, voorzitter van OSA.

Met dank aan inwoners

Het bestuur van OSA is ontzettend blij met dit extra bedrag voor projecten in ontwikkelingslanden. Ook wethouder Wilma Alink is enthousiast over de bijdrage van Sympany: “Ik wil de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart hartelijk bedanken voor het brengen van hun kleding, linnengoed en schoenen. Want zonder hen was het bedrag niet zo hoog geweest. Het is een mooi voorbeeld van hoe de gemeente en inwoners samenwerken aan schoner en duurzamer Aalsmeer. Voor nu en de toekomst.”

Ontwikkelingssamenwerking

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Aalsmeer (OSA) ondersteunt initiatieven vanuit de Aalsmeerse samenleving die zijn gericht op ontwikkelingssamenwerking. Meer informatie over OSA: www.osa-aalsmeer.nl.

Op de foto v.l.n.r.: Giovannie Konigferander (Sympany), Gerard Nijland (voorzitter OSA) en wethouder Wilma Alink.


Laatst bewerkt op: 7 mei 2019 19:06

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Textielinzameling gemeente Aalsmeer levert stichting OSA flink bedrag op

Sympany, dat namens de gemeente het textiel in Aalsmeer inzamelt, stort € 11.118,60 op de rekening van stichting Ontwikkelings-Samenwerking Aalsmeer (OSA). Gemeente Aalsmeer heeft met Sympany de afspraak gemaakt dat 25% van de opbrengst van het ingezamelde textiel naar OSA gaat. Wethouder Wilma Alink en Giovannie Konigferander (Sympany) overhandigden samen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: