001 - Homan Zonnepanelen
Van der Wilt Gerbera’s maakt 5 maanden na de Tornado de balans op

Van der Wilt Gerbera’s maakt 5 maanden na de Tornado de balans op


Geplaatst op: 7 mei 2019

Vandaag is het precies vijf maanden geleden dat de tornado over onze kas kwam. Tijd om de balans op te maken. Vanwege de extreme schade en de winter die eraan kwam is er vrij snel besloten om de gehele teelt te ruimen. Zo kon er optimaal gewerkt worden aan het herstel van de kas. Dat was hard nodig want er moest veel gedaan worden. Nu zijn we een eind op weg naar een functionele kas en worden de laatste werkzaamheden door de bedrijven afgerond.

In de eerste maanden was het voor ons moeilijk om te zien dat alles goed zou komen maar al snel werden we steeds positiever. Wij hebben de laatste weken gebruikt om de puntjes op de i te zetten qua onderhoud, opruimen & schilderen.

Nu maken we ons op voor de nieuwe teelt. Vorige week zijn we begonnen met het nat maken van de ruim 180.000 steenwolpotten. De eerste planten komen in week 22 en in week 24 hopen we dat de kas weer vol staat.

We hebben een leuk en kleurrijk assortiment kunnen samenstellen waar we in augustus de eerste bloemen van gaan plukken. We kijken er naar uit om weer een volle kas met gerbera’s te hebben. Vind jij het, net als wij, leuk om in een vrolijke, kleurrijke en zonnige omgeving te werken? Kijk dan voor alle vacatures op onze website; www.vanderwiltgerberas.nl. 


Laatst bewerkt op: 7 mei 2019 15:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van der Wilt Gerbera’s maakt 5 maanden na de Tornado de balans op

Vandaag is het precies vijf maanden geleden dat de tornado over onze kas kwam. Tijd om de balans op te maken. Vanwege de extreme schade en de winter die eraan kwam is er vrij snel besloten om de gehele teelt te ruimen. Zo kon er optimaal gewerkt worden aan het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: