001 - Escaperoom aglemeen
AVA bouwt nieuw clubhuis op braderie

AVA bouwt nieuw clubhuis op braderie


Geplaatst op: 8 mei 2019

Zaterdag 11 mei staat Atletiekvereniging Aalsmeer op de braderie in de Zijdstraat. Met een aantal ludieke acties wordt geld ingezameld voor het nieuwe clubhuis. Hier kun je naast leuke stukken uit de oude atletiekbaan ook voor € 5 symbolisch een stuk nieuwe atletiekbaan kopen. Verder zijn er medailles te koop die gemaakt zijn van oude stukjes baan en kunnen er varkentjes gekrast worden. De opbrengst is voor de bouw van het nieuwe clubhuis. En uiteraard kan je lid worden of informatie krijgen over sporten bij AVA.

Komende maanden zal AVA via allerlei acties geld inzamelen voor het nieuwe clubhuis. Het oude clubhuis zal uiteindelijk worden gesloopt en op die plek komen extra tennisbanen voor tennisvereniging All Out. Het nieuwe clubhuis zal dichtbij de atletiekbaan gebouwd worden. Inmiddels is de gemeente begonnen met de renovatie van de atletiekbaan. De gemeente financiert de nieuwe atletiekbaan en kleedkamers. De atletiekvereniging financiert zelf het nieuwe clubhuis en het krachthonk.


Laatst bewerkt op: 8 mei 2019 01:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AVA bouwt nieuw clubhuis op braderie

Zaterdag 11 mei staat Atletiekvereniging Aalsmeer op de braderie in de Zijdstraat. Met een aantal ludieke acties wordt geld ingezameld voor het nieuwe clubhuis. Hier kun je naast leuke stukken uit de oude atletiekbaan ook voor € 5 symbolisch een stuk nieuwe atletiekbaan kopen. Verder zijn er medailles te koop … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: