001 -Brouwer Transport
Veel kleine verkeersaanpassingen in Aalsmeer

Veel kleine verkeersaanpassingen in Aalsmeer


Geplaatst op: 8 mei 2019

Aalsmeer krijgt de komende periode te maken met een aantal grootschalige verkeersprojecten zoals de aanleg van de Burgemeester Kasteleinweg, de reconstructie van de Middenweg en een snelle verbinding tussen Royal FloraHolland en de N201. Maar er komen ook kleinere verkeerswerkzaamheden aan.
 
Vanaf 13 mei 2019 gaat Firma Compeer Infra, in opdracht van de gemeente Aalsmeer, kleinschalige verkeerskundige aanpassingen uitvoeren aan inritten van woonstraten, drempels, fiets- en voetpaden, middengeleiders en markeringen op de openbare weg. Om deze aanpassingen uit te voeren wordt de rijweg en of inrit plaatselijk opengebroken. De totale werkzaamheden duren ongeveer tot eind juli 2019.
 
Wethouder verkeer Robert van Rijn: “In 2017 is het uitvoeringsprogramma verkeer Aalsmeer – Kudelstaart 2017-2019 vastgesteld. Hierin zijn verkeersmaatregelen voorgesteld om de doorstroming en verkeersveiligheid te verbeteren. Dit zijn noodzakelijke maatregelen waarvoor wij uw begrip vragen. Wij werken hard aan een verkeersveiliger en aantrekkelijker Aalsmeer.”
 
Een totaal overzicht van deze en andere werkzaamheden in Aalsmeer staan op www.aalsmeer.nl/werkinuitvoering.


Laatst bewerkt op: 8 mei 2019 11:06

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel kleine verkeersaanpassingen in Aalsmeer

Aalsmeer krijgt de komende periode te maken met een aantal grootschalige verkeersprojecten zoals de aanleg van de Burgemeester Kasteleinweg, de reconstructie van de Middenweg en een snelle verbinding tussen Royal FloraHolland en de N201. Maar er komen ook kleinere verkeerswerkzaamheden aan. Vanaf 13 mei 2019 gaat Firma Compeer Infra, in opdracht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: