De Baat (2e)

Helden op de Prinses Beatrixschool Wilnis


Geplaatst op: 10 oktober 2011

De Kinderboekenweek is donderdag 6 oktober feestelijk geopend op de Pr. Beatrixschool in Wilnis. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Superhelden en gaat over dapper durven zijn.

Eind van de ochtend verzamelden alle kinderen zich in de hal. Daar hebben ze genoten van een toneelstukje opgevoerd door een aantal leden van de Ouderraad. Vooral de superheld die geen echte held bleek te zijn zorgde voor de nodige hilariteit. Het verlegen meisje was de echte held en zo werd weer duidelijk dat iedereen een held kan zijn als je maar dapper durft te zijn als het nodig is.
Juf Wijnanda las het boek de prins op het witte paard voor aan de luisterende kinderen.
Na afloop was er voor iedereen een lekkere traktatie gesponsord door de Hema.

Op donderdag 13 oktober wordt de Kinderboekenweek weer afgesloten. Tijdens de Kinderboekenweek wordt het (voor)lezen weer even extra onder de aandacht gebracht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Helden op de Prinses Beatrixschool Wilnis

De Kinderboekenweek is donderdag 6 oktober feestelijk geopend op de Pr. Beatrixschool in Wilnis. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Superhelden en gaat over dapper durven zijn. Eind van de ochtend verzamelden alle kinderen zich in de hal. Daar hebben ze genoten van een toneelstukje opgevoerd door een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: