001 -Family

Belangen Vereniging Vinkeveense Legakkers vaart met PvdA


Geplaatst op: 10 oktober 2011

Om de situatie van de legakkers op de Vinkeveense plassen bij de politieke partijen goed in beeld te brengen heeft de BVVL alle lokale politieke partijen uitgenodigd voor een rondvaart. Afgelopen vrijdagmiddag was de Heer Schreurs, fractievoorzitter van de PvdA/GL met Michel Verbruggen (BVVL) meegegaan om de situatie rondom de Vinkeveense legakkers te verkennen. Ernst Schreurs, zelf woonachtig in Vinkeveen, kent de Vinkeveense Plassen goed en wilde de ideeën van de BVVL over behoud en recreatiemogelijkheden van de legakkers bespreken.

Ondanks hevige regenval was duidelijk te zien dat de legakkers het zwaar te verduren hebben. Zonder regelmatig onderhoud van de legakkers zal het karakteristieke beeld van de Vinkeveense Plassen verdwijnen. De PvdA/GL gaat graag in gesprek met alle betrokkenen om een oplossing voor het probleem te vinden.

Belangen Vereniging Vinkeveense Legakkers (BVVL) telt inmiddels ruim 300 leden en is nog steeds groeiende. BVVL vertegenwoordigt leden die een akker huren of in bezit hebben. BVVL denkt met de gemeente mee om de recreatiemogelijkheden op de Vinkeveense Plassen te verbeteren. Op dit moment verdwijnen de legakkers door gebrek aan onderhoud in een hoog tempo.

Meer informatie:
www.legakkers.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Belangen Vereniging Vinkeveense Legakkers vaart met PvdA

Om de situatie van de legakkers op de Vinkeveense plassen bij de politieke partijen goed in beeld te brengen heeft de BVVL alle lokale politieke partijen uitgenodigd voor een rondvaart. Afgelopen vrijdagmiddag was de Heer Schreurs, fractievoorzitter van de PvdA/GL met Michel Verbruggen (BVVL) meegegaan om de situatie rondom de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: