001 -Brouwer Transport
Traumaheli naar zwaargewonde scooterrijder Mijdrecht

Traumaheli naar zwaargewonde scooterrijder Mijdrecht


Geplaatst op: 10 mei 2019

In Mijdrecht is vrijdagmiddag een scooterrijder zwaargewond geraakt bij een ongeluk. Dat gebeurde op het kruispunt van de N201 met de Derde Zijweg in Mijdrecht.

De bestuurder van een zilverkleurige Volkswagen Up reed op de N201 richting Mijdrecht toen hij afsloeg naar de Derde Zijweg. De man had een scooterrijder die in dezelfde richting reed over het hoofd gezien. Bij het afslaan van de auto kwamen de twee met elkaar in botsing.

De bestuurder van de scooter raakte zwaargewond. Het team van de traumahelikopter werd samen met de ambulance ter plekke gevraagd voor medische assistentie. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de aanrijding.  De bestuurder van de Volkswagen Up heeft een tolk laten komen omdat hij geen nederlands sprak. De Derde Zijweg is al langer een groot probleem vanwege sluipverkeer.

Laatst bewerkt op: 10 mei 2019 17:53

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Traumaheli naar zwaargewonde scooterrijder Mijdrecht

In Mijdrecht is vrijdagmiddag een scooterrijder zwaargewond geraakt bij een ongeluk. Dat gebeurde op het kruispunt van de N201 met de Derde Zijweg in Mijdrecht. De bestuurder van een zilverkleurige Volkswagen Up reed op de N201 richting Mijdrecht toen hij afsloeg naar de Derde Zijweg. De man had een scooterrijder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: