De Baat (2e)

Twee unieke cursussen bij De Paraplu


Geplaatst op: 10 oktober 2011

Eind oktober starten bij de Stichting 'Paraplu' twee unieke en interessante cursussen, waarvoor nog een aantal plaatsen open zijn en dus mogelijkheden bieden om zich nog in te schrijven.
De cursussen waar voor snelle beslissers nog enkele plaatsen open zijn:

Workshop "Fotobol maken"
Deze workshop wordt verzorgd door de bekende en creatieve kunstenares Ans van Kerkwijk. Op de vraag wat de workshop inhoudt, antwoord zij: "We werken met voorgestanste vormen die zelfklevend zijn; zij worden als een bol van ongeveer 25 cm. in elkaar gezet. De foto's worden in de bolvorm gesneden of geknipt en de bol wordt aan de binnenzijde met de foto's bekleed. Leuk voor op de schoorsteen of hangend aan het plafond."
Het materiaal dat voor deze workshop nodig is wordt door de docent geleverd. De materiaalkosten bedragen € 12,50. De cursisten nemen 20 foto's of fotokopieën mee van ongeveer 8 bij 10 cm en verder een klein schaartje, eventueel een hobbymesje, liniaal en potlood.
De workshop vindt plaats op donderdag 27 oktober van 09.30 - 11.30 uur. De kosten zijn € 8,00.

Cursus "Het maken van een weblog"

In deze workshop van 2 avonden leren de deelnemers hun uw eigen weblog te maken. "Een weblog is kort samengevat een website waarop u uw persoonlijke verhalen en foto's kunt delen met uw familie en-of vrienden. Het gaat over uzelf, uw favoriete automerk of over de kat van de buren; het maakt niet uit. U kunt over elk onderwerp gaan bloggen!", horen we van docente Sandra Loogman.
Behalve leuk is webloggen ook erg handig. Men kan vanaf elke plek ter wereld inloggen en de eigen weblog bijwerken, mits er natuurlijk een internet verbinding is. "Dus gaat u voor lange tijd op vakantie dan kan men iedereen op de hoogte houden via de eigen weblog" deelt Sandra nog mede.

Voor deze workshop is een goede basiskennis van de computer en het internet vereist. Deelnemers worden verzocht van te voren na te denken waar hun blog over moet gaan en nemen toepasselijke foto's mee op een USB-stick.

De cursus vindt plaats op de maandagen 31 oktober en 14 november van 20.00 tot 22.00 uur. Kosten: € 20,00.

Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.

Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee unieke cursussen bij De Paraplu

Eind oktober starten bij de Stichting 'Paraplu' twee unieke en interessante cursussen, waarvoor nog een aantal plaatsen open zijn en dus mogelijkheden bieden om zich nog in te schrijven.De cursussen waar voor snelle beslissers nog enkele plaatsen open zijn:Workshop "Fotobol maken"Deze workshop wordt verzorgd door de bekende en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: