001 -Brouwer Transport
Opnieuw boeteregen bij werkzaamheden A2

Opnieuw boeteregen bij werkzaamheden A2


Geplaatst op: 12 mei 2019

De politie staat al sinds vrijdagavond te controleren bij wegwerkzaamheden op de A2 bij Breukelen. Automobilisten blijven ondanks de snelheidsbeperking massaal te hard rijden.

Zaterdagmiddag liet de politie weten al meer dan 2000 automobilisten te hebben bekeurd. Zij reden allemaal te hard tijdens wegwerkzaamheden. Op de A2 tussen Maarssen en Vinkeveen geldt een snelheidsbeperking en er mag maar 70 kilometer per uur worden gereden.

Zondagochtend was de politie opnieuw aanwezig langs de A2 bij Breukelen en hebben zij al tientallen bekeuringen uitgedeeld. Automobilisten negeren de snelheidsbeperking massaal. Sommige automobilisten reden ruimschoots meer dan 100 kilometer per uur.

Agenten blijven nog de hele dag in de middenberm staan om de veiligheid van de wegwerkers te waarborgen.Laatst bewerkt op: 12 mei 2019 11:43

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opnieuw boeteregen bij werkzaamheden A2

De politie staat al sinds vrijdagavond te controleren bij wegwerkzaamheden op de A2 bij Breukelen. Automobilisten blijven ondanks de snelheidsbeperking massaal te hard rijden. Zaterdagmiddag liet de politie weten al meer dan 2000 automobilisten te hebben bekeurd. Zij reden allemaal te hard tijdens wegwerkzaamheden. Op de A2 tussen Maarssen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: