001 -Brouwer Transport
Atlantis 2 houdt de punten in Mijdrecht

Atlantis 2 houdt de punten in Mijdrecht


Geplaatst op: 13 mei 2019

Na het gure weer van vorige week mocht het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 deze week thuis in een lekker zonnetje aantreden tegen rode lantaarn drager Viking 2 uit Wijk bij Duurstede. Niet alleen het weer was vorige week niet goed, ook het spel van Atlantis 2 liet te wensen over, waardoor de punten in Vleuten achterbleven. Dat moest deze week gecorrigeerd gaan worden. Hoewel het spel nog steeds flinke ruimte voor verbetering liet, hield de ploeg uit Mijdrecht wel de punten in huis met een eindstand van 15-11.

Met 2 snelle goals van Fay, kwam Atlantis 2 goed uit de startblokken. Het andere vak deed er ietsje langer over, maar nadat Sander de korf had gevonden, volgde ook de 2 goal uit zijn handen direct de volgende aanval. Ook de 5-0 kon de Mijdrechtse ploeg nog noteren voordat Viking wat terug ging doen. Hierna brak een wat rommelige fase aan, waarin Atlantis minder gefocust leek. Viking zag kans om terug te komen en zo werd het 6-4. Gelukkig was Sander goed op schot. Hij wist er voor rust nog even 2 bij te prikken en zo werden de kleedkamers opgezocht met een stand van 8-4.

In de 2ehelft werd er bij vlagen mooi spel laten zien. Maar veelal was het spel rommelig en niet goed verzorgd waardoor het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 niet over de tegenstander heen denderde, maar het eigenlijk vrij gelijk op ging. De marge werd nooit kleiner dan 4, maar ook niet groter dan 6. Enkele keren werd het publiek op mooie acties getrakteerd. Maar over het algemeen kabbelde de wedstrijd richting zijn einde. Bij een stand van 15-11 klonk uiteindelijk het laatste fluitsignaal en zo bleven de punten in Mijdrecht.

Volgende week speelt de door Van Walraven gesponsorde ploeg tegen DWS 2 in Kootwijkerbroek. De vorige ontmoeting eindigde in een gelijke stand, maar er moet zeker meer te halen zijn deze keer.


Laatst bewerkt op: 13 mei 2019 10:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 2 houdt de punten in Mijdrecht

Na het gure weer van vorige week mocht het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 deze week thuis in een lekker zonnetje aantreden tegen rode lantaarn drager Viking 2 uit Wijk bij Duurstede. Niet alleen het weer was vorige week niet goed, ook het spel van Atlantis 2 liet te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: