001 -Family

Tennisclub Uithoorn: Inlooptoernooi 16 oktober: Zelf spelen


Geplaatst op: 10 oktober 2011

Zelf de baan op. De ideale manier om kennis te maken met tennis op gravel en met de tennisclub en haar park. Kom naar het Inlooptoernooi van Tennisclub Uithoorn.

A.s. zondag 16 oktober organiseert Tennisclub Uithoorn (T.C.U.) een Inlooptoernooi op haar tennispark aan de Hollandse Dijk 3.U kunt dan zelf de baan op en kunt van 12 tot 4 uur (met uw kinderen) zelf proberen hoe leuk tennis is. Op een van de banen kan onder begeleiding van een van de tennisleraren gespeeld worden. Op de andere banen wordt u ingedeeld naar sterkte en kunt u met andere bezoekers en leden van de vereniging tegen elkaar spelen op 1 van de 7 verlichte gravelbanen. De club beschikt ook over twee verlichte minibanen waarop de allerkleinsten aan de slag kunnen. De minibanen worden ook door de oudere junioren en senioren veel gebruikt om in te spelen, om hun techniek te oefenen of gewoon voor de lol.

Vrij spelen en competitie
Leden kunnen van 's morgen vroeg tot 's avonds laat (9 - 23 uur) ongedwongen genieten van hun sport en na afloop nog een gezellig drankje nuttigen. Ook voor competitiespelers is er voldoende ruimte om te trainen en wedstrijden te spelen. De niveaus variëren van speelsterkte 3 tot en met speelsterkte 9. Daarnaast besteedt T.C. Uithoorn al jarenlang veel zorg aan de ontwikkeling van jeugdig talent. Het clubhuis ligt midden op het park en heeft een verhoogd terras, waar u een goed uitzicht over de banen heeft. De competitie is druk bezet. Ook de vele eigen toernooien worden zeer druk bezocht door de leden. Daarnaast organiseert de vereniging al meer dan 25 jaar eind juni het bekende Open Ute Hoirne Toernooi, waarbij ook leden van andere verenigingen kunnen inschrijven.

De oudste tennisvereniging van Uithoorn
Tennisclub Uithoorn, opgericht in 1955, is de oudste tennisvereniging van Uithoorn. De vereniging telt ruim 600 leden en heeft bijna 200 jeugdleden.

Activiteiten
T.C.U. is een zeer actieve tennisvereniging en organiseert tijdens het tennisseizoen veel activiteiten. Zo kunt u meedoen met de mixed-avonden, jeugdtoernooien, clubkampioenschappen, open jeugd en senioren toernooi en een diversiteit aan overige activiteiten waar u vrijblijvend aan deel kan nemen. Voor meer informatie en eventueel inschrijven kunt u de website bezoeken: www.tcuithoorn.nl.

Voor iedereen die zich tijdens het Inlooptoernooi (voor het eerst) inschrijft, geldt een aantrekkelijke korting op het lidmaatschap voor 2012: € 10,00 voor junioren, € 20,00 voor senioren

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennisclub Uithoorn: Inlooptoernooi 16 oktober: Zelf spelen

Zelf de baan op. De ideale manier om kennis te maken met tennis op gravel en met de tennisclub en haar park. Kom naar het Inlooptoernooi van Tennisclub Uithoorn. A.s. zondag 16 oktober organiseert Tennisclub Uithoorn (T.C.U.) een Inlooptoernooi op haar tennispark aan de Hollandse Dijk 3.U kunt dan zelf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: