VLC

Bij Rick FM gaat het weekeinde starten op de vrijdagmiddag


Geplaatst op: 10 oktober 2011

De enthousiaste programmamakers Tim Verstraete en Marco Lek hebben het idee geopperd om het weekeinde al op de vrijdagmiddag te laten starten via de lancering van het nieuwe radioprogramma ‘BIJNA WEEKEND'.

Vanaf vrijdag 7 oktober zijn Tim en Marco met dit 2 uur durende programma gestart. ‘BIJNA WEEKEND' is een 2 uren durend programma, waarvan beide programmamakers afzonderlijk elk een uur voor hun rekening nemen.

Het programma heet dus ‘BIJNA WEEKEND' en bevat de beste muziek uit de 80's, de 90's plus uiteraard de muziek van heden.

Marco Lek gaat elke vrijdagmiddag dit nieuwe programma van 15.00 tot 16.00 uur presenteren en Tim Verstraete van 16.00 tot 17.00 uur.

‘BIJNA WEEKEND' is bedoeld om de luisteraars het weekendgevoel mee te geven met gewoon lekkere muziek om naar het weekend uit te kijken dus.

Rick FM is te beluisteren via de 106.3 FM ether, 99.0 FM kabel en www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bij Rick FM gaat het weekeinde starten op de vrijdagmiddag

De enthousiaste programmamakers Tim Verstraete en Marco Lek hebben het idee geopperd om het weekeinde al op de vrijdagmiddag te laten starten via de lancering van het nieuwe radioprogramma ‘BIJNA WEEKEND'.Vanaf vrijdag 7 oktober zijn Tim en Marco met dit 2 uur durende programma gestart. ‘BIJNA WEEKEND' is een 2 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: