001 -Family

Rick FM en Back To The 80’s


Geplaatst op: 10 oktober 2011

Op zaterdag 15 oktober staat de programmering van Rick FM in het teken van de jaren 80. Van 07.00 uur tot 17.00 uur hoort u de leukste en meest opvallende berichten uit de jaren 80 natuurlijk aangevuld met de muziek uit die tijd.

Dit mag u niet missen: de tijd dat aids wereldwijd de kop opstak, de kernramp van Tsjernobyl, oorlog tussen Irak en Iran en het ongeluk met de Challenger Space Shuttle.

Maar ook het decennium van de films ‘De Aanslag', ‘Ghostbusters', ‘Die Hard', ‘Terminator' en op de televisie keken wij met z'n allen naar ‘Dynasty',' Dallas', ‘Het Wassende Water', ‘Knight Rider', ‘Family Ties', kortom teveel om op te noemen.

Even lekker een dag teruggaan naar je eigen jeugdherinneringen, nou dat kan op zaterdag 15 oktober bij het best beluisterde lokale radiostation van de regio, Rick FM.

Wil je tijdens de uitzending reageren, verzoekplaten aanvragen of wil jij je jaren 80 herinneringen met ons delen, neem dan contact op met de studio via het telefoonnummer: 0297-54 09 70.

Mailen kan ook naar: studio@rickfm.nl

Rick FM is te beluisteren via de 106.3 FM ether, 99.0 FM kabel en www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rick FM en Back To The 80’s

Op zaterdag 15 oktober staat de programmering van Rick FM in het teken van de jaren 80. Van 07.00 uur tot 17.00 uur hoort u de leukste en meest opvallende berichten uit de jaren 80 natuurlijk aangevuld met de muziek uit die tijd. Dit mag u niet missen: de tijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: