001 -Brouwer Transport
Indiepop-talent Martijn Jasper op Radio Aalsmeer

Indiepop-talent Martijn Jasper op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 14 mei 2019

Komende week draait het op Radio Aalsmeer voornamelijk om muzikanten en mensen die bijzondere evenementen voor de gemeenschap organiseren. Zo spreken ‘Jan & Jansen Live’ met muzikant Martijn Jasper en Monique Vervaart, die de Samenloop voor Hoop voor het KWF organiseert. Ook is ‘DownTown Radio’ vanaf nu wekelijks tot aan het evenement zelf op de radio met een nieuwe uitzending. Verder mental business coach Anja de Die bij ‘Echt Esther’ en social media-expert Elja Daae bij een nieuwe ‘Blikopener Radio’. De 255’e gast is de drijvende kracht achter Vuur en Licht op het water.

‘Echt Esther’ met trainer/coach Anja de Die

Donderdag 16 mei is trainer en coach Anja de Die te gast bij Esther Sparnaaij. Sinds drie jaar is zij de coach van ZAAI Aalsmeer. Anja helpt ambitieuze, ondernemende mensen om vol zelfvertrouwen hun eigen pad te gaan. De sleutel hierbij is succesvol worden. Anja helpt ondernemers om een mindset en manier van doen te ontwikkelen die hen in staat stelt om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, zodat ze hun hoofd boven het maaiveld durven uitsteken en uit hun comfortzone stappen. Hierdoor keren zij dat wat niet voor hen werkt, naar dat wat wel voor hen werkt en helpt dit balans te creëren in alle rollen die ze hebben. Heb jij een leuke vraag voor Anja? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘DownTown Radio’ nu wekelijks!

De maand is weer voorbij dus Dennis Wijnhout, Rinus van Itterzon en Ilse Zethof staan weer te trappelen voor DownTown Radio. Over ruim twee maanden vindt DownTown Ophelia plaats en daar is zaterdag veel over te vertellen. Ze gaan daarnaast ook in gesprek met iemand van Stichting Dag van je Leven over de aanstaande bootjesdag, stappentellers en meer.

Ook komt weer een speciale DownTown-gast naar de studio. Dit keer komt de 17-jarige Eline Morssink vertellen over haar school, stages, de Jij & Winkel, haar hobby’s en natuurlijk hoe zij DownTown Ophelia vorig jaar ervaren heeft. En ze neemt haar gezellige top 3 van favoriete liedjes mee. Vanaf zaterdag tellen Dennis, Rinus en Ilse af naar DownTown Ophelia met iedere week een uitzending! Luister dus zaterdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur.

Martijn Jasper en Samenloop voor Hoop in ‘Jan & Jansen Live’

Martijn Jasper Roggeveen uit Heemskerk zit zaterdag in de studio in Aalsmeer bij Jan & Rutger. Hij timmert als Martijn Jasper aan de weg om een heuse popsensatie te worden. Zijn muziek en teksten doen denken aan artiesten als Ed Sheeran, Damien Rice en Ben Howard. Hij is al enkele keren naar Nashville gereisd om daar in de studio’s te werken waar o.a. Adele, Jason Mraz en Ed Sheeran muziek hebben opgenomen. Met zijn eigen sound die zowel kracht, pijn als tederheid uitstraalt hoopt hij het helemaal te maken in de indiepop muziek. Naast Martijn is ook Monique Vervaart te gast. Zij organiseert op 22 juni in Hoofddorp de Samenloop voor Hoop. Met dit grote evenement zamelt zij geld in voor het KWF. Zaterdag te beluisteren van 21.00 tot 0.00.

‘Blikopener Radio’ met social media-expert Elja Daae

Ze zijn terug! Na een aantal herhalingen is er maandag 20 mei weer een heerlijk frisse, nieuwe live aflevering van Blikopener Radio. In haar pas gelanceerde boek Super Social beschrijft social media-expert en voormalig Radio Aalsmeer columniste Elja Daae meer dan 500 strategieën, cases en praktische tips voor het zakelijk gebruik van Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram en LinkedIn. Daar wil het team van Blikopener Radio natuurlijk alles over weten. Luister maandag 20 mei van 18.00 tot 19.00 uur.

Drijvende kracht in 255’e ‘Door de Mangel’

Michel Post was de 254’e gast die plaats nam achter de microfoon om door de mangel te worden gehaald. Hij omschrijft zichzelf in drie woorden als dienstbaar, ondernemend en zorgzaam. Deed de horecaschool en is uiteindelijk vanwege werk vanuit Amsterdam in Aalsmeer neergestreken. Hier moest hij even wennen aan het dorpse. Wat hij zijn kinderen meegeeft in het leven is eerlijk zijn. Qua werk is hij chauffeur en vertegenwoordiger voor een verffabriek en rijdt o.a. op de Rouwbus waar hij bijzondere uitvaarten door meemaakt.

Volgende week is Ap Eigenhuis te gast, de drijvende kracht achter Vuur en Licht op het Water. Michel Post heeft een vraag voor hem in petto: “Hoe lang houdt hij het nog vol om zo’n groot evenement te organiseren?” Mocht je als luisteraar ook een vraag hebben voor Eigenhuis, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 14 mei 2019 07:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Indiepop-talent Martijn Jasper op Radio Aalsmeer

Komende week draait het op Radio Aalsmeer voornamelijk om muzikanten en mensen die bijzondere evenementen voor de gemeenschap organiseren. Zo spreken ‘Jan & Jansen Live’ met muzikant Martijn Jasper en Monique Vervaart, die de Samenloop voor Hoop voor het KWF organiseert. Ook is ‘DownTown Radio’ vanaf nu wekelijks tot aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: