001 - Homan Zonnepanelen

Het Kunstaanbod van Galerie Gemeen-Goed in mei en juni


Geplaatst op: 13 mei 2019

Tot eind mei bestaat nog de mogelijkheid om in Galerie Gemeen-Goed in Abcoude de kunstwerken te zien van Bente Wilms (tekeningen), Gozen Doorn (schilderijen, beelden), Nadjezda Schokker (glas, sieraden), Janine Schrijver (fotografie, boek), Marga Diks (vrij werk) en natuurlijk Bypyk (tekeningen, schilderijen).

Het werk van Wilms, Doorn, Schrijver en Diks is tijdens de kunstroute van  KunstRondeVenen in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 mei voor het laatst te zien in de galerie. Bypyk en Schokker zijn daarna nog wel te bezichtigen in een wat kleinere opstelling.

Op zaterdag 1 juni opent de nieuwe expositie Approved Material met schilderijen van Elianne Groenhart en Ineke van de Water. De locatie en het mooie dorp Abcoude zijn een bezoek zeker waard! Van 1 t/m 29 juni is de expositie te bezoeken en op zaterdag 8 juni kan men de kunstenaars ontmoeten.

Elianne Groenhart begint doorgaans uit het niets en dan kan het zomaar iets spannends worden. Soms alleen met verf, maar meestal ook met materialen zoals pigment, gips, houtskool en andere vondsten. Haar werken worden ook wel materieschilderijen genoemd.

Ineke van de Water studeerde aan de Hoge School der Kunsten in Utrecht met een specialisatie in mode en illustratie en aan de Kunstacademie Overijse (Brussel), waar zij in aanraking kwam met de kunst van mixed media, een combinatie van acryl verf en allerlei verschillende soorten materialen, die zij op een zeer persoonlijke wijze op het canvas kan visualiseren.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de kunstenaars in de maand juni op deze fijne locatie op diverse data materie-schilder workshops organiseren. Mocht u geïnteresseerd zijn, stuur een berichtje aan kunst@gemeen-goed.nl en u ontvangt nadere informatie over deze workshops.

De galerie is gevestigd in het centrum van Abcoude en maakt deel uit van het ProofPlus+ shop-in-shop concept in de oude supermarkt (Hoogstraat 12).  Naast een galerie zijn o.a. shops met designer vintage meubelen, een barbier, een coffeecorner, bijouterien, nagelstudio en massage salon te vinden. U bent van harte welkom op woensdag tot en met vrijdag van 10-18.00 uur, zaterdag en elke laatste zondag van de maand tot 17.00 uur. Kom gezellig een keer kijken.

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Kunstaanbod van Galerie Gemeen-Goed in mei en juni

Tot eind mei bestaat nog de mogelijkheid om in Galerie Gemeen-Goed in Abcoude de kunstwerken te zien van Bente Wilms (tekeningen), Gozen Doorn (schilderijen, beelden), Nadjezda Schokker (glas, sieraden), Janine Schrijver (fotografie, boek), Marga Diks (vrij werk) en natuurlijk Bypyk (tekeningen, schilderijen). Het werk van Wilms, Doorn, Schrijver en Diks … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: