001 -Brouwer Transport
Aalsmeerse floretschermer Daniël Giacon verslaat nummer 16 van de wereld

Aalsmeerse floretschermer Daniël Giacon verslaat nummer 16 van de wereld


Geplaatst op: 14 mei 2019

In Dubai vindt momenteel het Nad Al Sheba Sports Tournament plaats. Een groot sportevent tijdens de Ramadan met veel verschillende disciplines. Daniël Giacon van SchermCentrum Amsterdam (SCA) liet het NK schermen voor equipes in Nederland aan zich voorbijgaan om in Dubai mee te doen op het onderdeel Floretschermen.

De voorronde op zaterdag kwam de Aalsmeerse schermer zonder veel moeite door en op maandagavond stond hij in de finale tegenover de Egyptenaar Alaaeldin Abouelkassem. Abouelkassem won zilver op de Olympische Spelen van Londen en staat momenteel 16e op de wereldranglijst. Het werd een bloedstollende partij waarbij de Egyptenaar halverwege een behoorlijke voorsprong opbouwde. Daniël kwam echter sterk terug en bij een stand van 13-13 was de tijd van 3x3 minuten om. Degene die dan als eerste een punt maakt heeft gewonnen. Daniël was scherp en zette met een mooie aanval de partij op zijn naam.

Daniël is nog steeds op zoek naar sponsors, zodat hij zich kan blijven ontwikkelen en zich op toernooien in het buitenland kan meten met de top. Interesse? Op www.danielgiacon.nl staat alle informatie.


Laatst bewerkt op: 14 mei 2019 14:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeerse floretschermer Daniël Giacon verslaat nummer 16 van de wereld

In Dubai vindt momenteel het Nad Al Sheba Sports Tournament plaats. Een groot sportevent tijdens de Ramadan met veel verschillende disciplines. Daniël Giacon van SchermCentrum Amsterdam (SCA) liet het NK schermen voor equipes in Nederland aan zich voorbijgaan om in Dubai mee te doen op het onderdeel Floretschermen. De voorronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: