001 -Brouwer Transport
Zaterdag 18 en zondag 19 mei: Nature Art Fair in Aalsmeer

Zaterdag 18 en zondag 19 mei: Nature Art Fair in Aalsmeer


Geplaatst op: 15 mei 2019

Op het terrein van het Flower Art Museum wordt komend weekend de eerste editie van de Nature Art Fair gehouden. Tijdens de kunstbeurs is werk te zien van circa veertig kunstenaars die zich laten inspireren door de natuur.

De Nature Art Fair biedt een grote diversiteit met de natuur als centraal thema. Schilderijen, fotografie, beelden, sieraden en andere kunstuitingen zijn vertegenwoordigd in het beurspaviljoen op het museumterrein. Al het werk is te koop, de Nature Art Fair is dan ook een ideaal moment om inspiratie op te doen voor wie op zoek is naar een mooi kunstwerk. De meeste kunstenaars zijn zelf aanwezig en vertellen graag over hun werk. Beursbezoekers hebben ook toegang tot het Flower Art Museum, waar momenteel drie tentoonstellingen lopen. Een deel van de hier getoonde hedendaagse kunst is eveneens beschikbaar voor verkoop.

Activiteiten

De Nature Art Fair wordt zaterdagochtend 18 mei geopend door mevr. Wilma Scheltema, wethouder van Cultuur van de Gemeente Aalsmeer. Gedurende het weekend zijn er diverse activiteiten. Zo geeft kunstenaar Bert van Santen rondleidingen door zijn solotentoonstelling Fleurs d’espoir, vertelt Robin Noorda over de baanbrekende projecten van kunstenaarscollectief Tropisme en geeft kunstverzamelaar Eric van ’t Hoff een kijkje in de kunstwereld. Ook is er live muziek van harpiste Petra Rosa.

De Nature Art Fair is zaterdag 18 en zondag 19 mei van 11.00 tot 18.00 uur. Entree aan de deur is € 10,- en in de online voorverkoop € 7,50 (t/m vrijdag). Jeugd t/m 14 jaar gratis entree. Het adres van het museum is Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Meer informatie: www.natureartfair.nl.


Laatst bewerkt op: 15 mei 2019 08:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 18 en zondag 19 mei: Nature Art Fair in Aalsmeer

Op het terrein van het Flower Art Museum wordt komend weekend de eerste editie van de Nature Art Fair gehouden. Tijdens de kunstbeurs is werk te zien van circa veertig kunstenaars die zich laten inspireren door de natuur. De Nature Art Fair biedt een grote diversiteit met de natuur als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: