Huif
Lidl Aalsmeer 100% rookvrij

Lidl Aalsmeer 100% rookvrij


Geplaatst op: 15 mei 2019

Sinds vanochtend 09.00 uur is de Lidl winkel in Aalsmeer open. De winkel aan de Stationsweg verkoopt geen sigaretten en tabak. Met deze stap draagt supermarktketen Lidl bij aan gezondere maatschappij en de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie.

Supermarktketen Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten en tabak. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af. In nieuwe Lidl winkels worden al geen sigaretten meer verkocht. Lidl is ervan overtuigd en zich bewust van de verantwoordelijkheid dat ze kan bijdragen aan een rookvrije generatie. Dit doet Lidl door geen sigaretten meer aan te bieden aan onze klanten maar daarnaast ook hulp te bieden aan medewerkers die willen stoppen met roken.
Wethouder Robert van Rijn, supermarktmanager Dignum en oud kinderburgemeester Derek hebben vanochtend samen Lidl Aalsmeer rookvrij verklaard. Wethouder Robert van Rijn was zeer enthousiast over deze stap van Lidl en was aanwezig bij dit symbolische moment.
De afgelopen jaren heeft Lidl al diverse maatregelen genomen om de verkoop van sigaretten te ontmoedigen. Zo heeft de organisatie reeds in 2017 sigaretten in alle filialen uit het zicht geplaatst. Nu Lidl stopt met de verkoop van sigaretten, is de supermarkt partner van de Alliantie Nederland Rookvrij. De beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’ is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en Longfonds.


Laatst bewerkt op: 15 mei 2019 13:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lidl Aalsmeer 100% rookvrij

Sinds vanochtend 09.00 uur is de Lidl winkel in Aalsmeer open. De winkel aan de Stationsweg verkoopt geen sigaretten en tabak. Met deze stap draagt supermarktketen Lidl bij aan gezondere maatschappij en de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie. Supermarktketen Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: