001 -Family

Alderliefste met 'Trois' in De Meijert


Geplaatst op: 10 oktober 2011

De band Alderliefste, die wordt gevormd door Gerard Alderliefste, Robert Kramers en Luc de Bruin, is op vrijdag 28 oktober in De Meijert te Mijdrecht de tweede gast van Stichting Cultura De Ronde Venen in het seizoen 2011-2012.

Alderliefste toert de komende maanden voor het tweede seizoen langs de theaters met het lovend ontvangen programma ‘Trois'. Daarin brengt de band, die naam verwierf met optredens in vaderlandse kroegen, een Frans-Nederlandse mix van hits en eigen werk.

‘Powerchansons' noemen de drie heren hun liedjes zelf, een genre dat door muziekmagazine Revolver werd omschreven als ‘echte popmuziek waarbij de subtiliteit van de chansonvorm geen moment uit het oor wordt verloren'. De Volkskrant constateerde dat Alderliefste, net zoals zangeres Wende Snijders, het Franse chanson ‘uit de sfeer van rode wijn en visnetten heeft gehaald'.

Met Trois biedt Alderliefste het publiek een gevarieerd programma, dat getuigt van een grote liefde voor (Franse) muziek. Uiteraard zal ook dit keer een ode aan Ramses Shaffy, met wie ze regelmatig samen hebben opgetreden, niet ontbreken.

Het concert in De Meijert begint vrijdag 28 oktober om 20.30 uur. Kaarten kosten €16,50 per stuk.
U kunt vanaf nu kaarten reserveren via www.cultura-drv.nl. Tevens zijn kaarten zijn te koop bij Boekhandel Mondria en De Meijert in Mijdrecht en bij Drogisterij De Bree in Vinkeveen. Aan de zaal kunt u eventueel ook een half uur voor aanvang nog kaarten kopen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alderliefste met 'Trois' in De Meijert

De band Alderliefste, die wordt gevormd door Gerard Alderliefste, Robert Kramers en Luc de Bruin, is op vrijdag 28 oktober in De Meijert te Mijdrecht de tweede gast van Stichting Cultura De Ronde Venen in het seizoen 2011-2012.Alderliefste toert de komende maanden voor het tweede seizoen langs de theaters met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: