AKM exposeert tijdens Kunst Ronde Venen

AKM exposeert tijdens Kunst Ronde Venen


Geplaatst op: 17 mei 2019

Tijdens de atelierroute van Kunst Ronde Venen, op 25 en 26 mei, exposeren zes leden van de dinsdagmorgengroep in Atelier de Kromme Mijdrecht. Op deze wijze laten zij zien wat de kunstenaarsvereniging allemaal heeft te bieden. De Voedselbank, die in hetzelfde gebouw is gevestigd, maakt het mogelijk ook in hun ruimte te exposeren. Daardoor kunnen dit jaar veel amateurkunstenaars hun werk tonen.

Ook de jeugd van de vrijdagmiddag-cursus toont hun werk in het lokaal van AKM aan de Eendracht 6  in Mijdrecht (achter de kleine AH).  Zij hebben gewerkt rond het thema “aan Zee", waarmee ze vanaf 12 juni ook in Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg zullen exposeren.

Naast de dinsdagmorgengroep exposeert ook AKM-lid Hetty Vermeulen met diverse kunstvormen, zoals schilderijen, keramiek, beelden en sieraden.

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de expositie ook laten informeren over de activiteiten van de kunstenaarsvereniging. In de eerste week van september starten de diverse cursussen weer. Het nieuwe cursusprogramma zal medio juni op www.atelierdekrommemijdrecht.nl worden gepubliceerd.

Laatst bewerkt op: 17 mei 2019 09:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AKM exposeert tijdens Kunst Ronde Venen

Tijdens de atelierroute van Kunst Ronde Venen, op 25 en 26 mei, exposeren zes leden van de dinsdagmorgengroep in Atelier de Kromme Mijdrecht. Op deze wijze laten zij zien wat de kunstenaarsvereniging allemaal heeft te bieden. De Voedselbank, die in hetzelfde gebouw is gevestigd, maakt het mogelijk ook in hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: