Hollandse nieuwe haring in Mijdrecht

Hollandse nieuwe haring in Mijdrecht


Geplaatst op: 17 mei 2019

Voor het 18de achtereenvolgende jaar wordt in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis. Dit evenement vindt plaats op woensdag 19 juni van 17.00 tot 20.00 uur bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht.

De haring wordt die dag vers aangevoerd door Rendez Vous. Dit jaar zijn er een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Behalve haring is er nu ook RendezVous Streetfood. Daarnaast is er ook de Showroom op het Raadhuisplein. Honda Van Nieuwkerk en Volvo Bangarage laten de nieuwste modellen zien. Deze activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk en is een prima gelegenheid om vrienden, relaties en nieuwe contacten in een gemoedelijke sfeer te ontmoeten. De entree is gratis en de drankjes en haringen kunt u ter plaatse verkrijgen middels een bonnensysteem. De haringparty zal net als vorig jaar muzikaal worden omlijst door het dixieland orkest De Swingmasters. 

Haring happen voor een goed doel

De Hollandse Nieuwe is niet alleen een genot om te eten, maar met uw aanwezigheid steunt u bovendienStichting Haarwensen. Meer informatie is te vinden op https://haarwensen.nl/

Veiling van het eerste vaatje haring

Symbolisch zal het eerste vaatje Rondeveense haring geveild worden. Als veilingmeester treedt de heer Hans van Veen op.

Laat u verleiden

De eerste Hollandse Nieuwe mag u natuurlijk niet missen. Kom op 19 juni naar  restaurant Rendez Vous in Mijdrecht en hap een harinkje mee!

U kunt informatie van “Lions Mijdrecht Wilnis” ook vinden op Facebook.

Laatst bewerkt op: 17 mei 2019 16:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hollandse nieuwe haring in Mijdrecht

Voor het 18de achtereenvolgende jaar wordt in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis. Dit evenement vindt plaats op woensdag 19 juni van 17.00 tot 20.00 uur bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. De haring wordt die dag vers aangevoerd door Rendez Vous. Dit jaar zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: