001 -Family

De Baat start nieuwe cursus levensboek maken


Geplaatst op: 10 oktober 2011

Een boek vol met uw eigen persoonlijke verhalen, met foto`s, schoolrapporten, geboortekaartjes. Zo`n boek noemen we een levensboek, waarin u terugblikt op uw eigen leven. Het is meer een sfeertekening dan een complete autobiografie.

Stichting De Baat biedt u daarom de bijzondere mogelijkheid om uw levensverhaal in groepsverband vast te leggen. Bij de cursus krijgt u handreikingen om thuis steeds verder te werken om tot een mooi resultaat te komen. Uiteraard krijgt u tijdens de bijeenkomsten begeleiding en kunt u uw verhaal vertellen.
Door het vastleggen van uw levensboek gaan uw verhalen in ieder geval niet verloren! Dat is niet alleen bijzonder voor uzelf, maar ook voor uw kinderen of kleinkinderen.

Op vrijdag 14 oktober start een nieuwe cursus
Aantal bijeenkomsten: 6
Maximum aantal deelnemers: 6
Leeftijd: voor alle leeftijden
Waar: kantoor van Stichting De Baat: Kerkvaart 2, Mijdrecht
Kosten: geen
Wanneer: op vrijdagen van 13.30 - 15.30 uur

Niet mogelijk in groepsverband?
Bent u niet in de gelegenheid om in groepsverband deel te nemen maar wilt u toch graag dat uw levensverhaal wordt vastgelegd, dan bestaat deze mogelijkheid ook.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nel Verhoek. Per email: n.verhoek@stichtingdebaat.nl of telefoon: (0297) 230 280.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Baat start nieuwe cursus levensboek maken

Een boek vol met uw eigen persoonlijke verhalen, met foto`s, schoolrapporten, geboortekaartjes. Zo`n boek noemen we een levensboek, waarin u terugblikt op uw eigen leven. Het is meer een sfeertekening dan een complete autobiografie. Stichting De Baat biedt u daarom de bijzondere mogelijkheid om uw levensverhaal in groepsverband vast te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: