Ouderenmiddag van het seizoen 2018/2019

Ouderenmiddag van het seizoen 2018/2019


Geplaatst op: 20 mei 2019

Op donderdag 16 mei j.l.  is er  in De Roeping in Wilnis een leuke laatste middag van dit seizoen voor ouderen gehouden. Al meer dan vijftig jaar wordt er twee keer per maand van september tot en met mei een gezellige ouderenmiddag georganiseerd. Op de laatste middag proberen wij altijd iets speciaals te doen en dit keer hebben we de mondharmonicaclub Oude Klanken uitgenodigd.

Met zestien mensen kwamen zij ons een gezellige middag bezorgen. Onder leiding van dirigent Piet Zaal werden er heerlijke meezingliedjes gespeeld, maar ook konden we luisteren naar de vijfde symfonie van Beethoven.

De dirigent zong  gezellig mee en wist oude herinneringen op te roepen. Je zag jezelf weer schommelen op de melodie van “Als de klok van Arnemuiden” en “In het bronsgroen eikenhout”. Gelukkig waren er boekjes waar de tekst instond, want het eerste couplet weet je nog wel, maar op latere leeftijd blijk je toch wel vergeetachtig te worden. Mariska, één van onze vrijwilligers nam afscheid en op de wijs van “My Bonnie is over the Ocean” hebben de gasten met behulp van de mondharmonicaclub haar prachtig toegezongen.

De mondharmonicaclub bestaat al drie en dertig jaar en het was de eerste keer dat ze bij ons te gast waren.  Voor herhaling vatbaar.

Wilt U ook eens onze ouderenmiddagen bezoeken, wij beginnen weer op donderdag 5 september 2019 in De Roeping te Wilnis.

Laatst bewerkt op: 20 mei 2019 12:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ouderenmiddag van het seizoen 2018/2019

Op donderdag 16 mei j.l.  is er  in De Roeping in Wilnis een leuke laatste middag van dit seizoen voor ouderen gehouden. Al meer dan vijftig jaar wordt er twee keer per maand van september tot en met mei een gezellige ouderenmiddag georganiseerd. Op de laatste middag proberen wij altijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: