Start verkoop tweede deelplan van de Maricken fase IV

Start verkoop tweede deelplan van de Maricken fase IV


Geplaatst op: 20 mei 2019

Op zaterdag 18 mei gaat het tweede deelplan van de Maricken fase IV in Wilnis online in verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich tot 3 juni 12.00 uur inschrijven voor de 47 rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen van het tweede deelplan.
 
Online verkoop deelplan 2 de Maricken fase IV
Het eerste deel van de woningen van de Maricken fase IV van in totaal 125 woningen was binnen rap tempo verkocht. Veel geïnteresseerden bezochten het start-verkoopevenement op 23 maart jl. Aankomende zaterdag 18 mei gaat het tweede deel van de woningen van fase IV in verkoop.

Fase IV biedt ruime keuze uit verschillende typen twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Evenals de rest van de wijk met aandacht ontworpen, met een klassiek of meer modern uiterlijk.
 
Nieuwbouwwijk de Maricken
De jonge wijk de Maricken ligt tussen Wilnis en Mijdrecht en vlakbij Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter. De Maricken is een gezellige, groene wijk waar mensen uit de omgeving én van buiten zich snel thuis voelen. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen bevinden zich op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek. Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht. De Maricken is voor iedereen die onbezorgd wil genieten!
 
Ook interesse in deze woningen? Of wilt u zich inschrijven? Dat kan tot 3 juni 12.00 uur online! Uiteraard bent u ook van harte welkom bij Brockhoff Makelaars en op het verkoopkantoor in de wijk voor een persoonlijk gesprek en een brochure. Kijk voor meer informatie op: https://www.demaricken.nl/in-verkoop/.

Laatst bewerkt op: 20 mei 2019 07:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start verkoop tweede deelplan van de Maricken fase IV

Op zaterdag 18 mei gaat het tweede deelplan van de Maricken fase IV in Wilnis online in verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich tot 3 juni 12.00 uur inschrijven voor de 47 rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen van het tweede deelplan. Online verkoop deelplan 2 de Maricken fase IVHet eerste deel van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: