001 -Brouwer Transport

Auto vliegt door lucht bij rotonde Mijdrecht


Geplaatst op: 20 mei 2019

Maandagmiddag rond 12.30 uur is er een ernstig eenzijdig ongeval gebeurd op de rotonde bij de Hofland met de Dukaton in Mijdrecht.

Een auto reed over de Hofland richting het centrum van Mijdrecht. De bestuurder is door onbekende oorzaak tegen een wegwijzer aangereden en werd vervolgend gelanceerd richting de rotonde. De auto schampte de lantaarnpaal en kwam vervolgens op de rotonde tot stilstand.

De auto liep veel schade op, waaronder het wiel dat afgebroken was. De bestuurder kwam zelf uit de auto en ging vervolgens op de grond liggen. De toegesnelde hulpdiensten hebben de man behandeld en hem met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter is niet geland.

Het verkeer vanaf de Rondweg werd omgeleid, omdat de rotonde gedeeltelijk afgesloten werd. Het onderzoek zal nog enkele uren duren.


Laatst bewerkt op: 20 mei 2019 15:25

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto vliegt door lucht bij rotonde Mijdrecht

Maandagmiddag rond 12.30 uur is er een ernstig eenzijdig ongeval gebeurd op de rotonde bij de Hofland met de Dukaton in Mijdrecht. Een auto reed over de Hofland richting het centrum van Mijdrecht. De bestuurder is door onbekende oorzaak tegen een wegwijzer aangereden en werd vervolgend gelanceerd richting de rotonde. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: