Kaarten Bouwdorp DRV zaterdag in de verkoop

Kaarten Bouwdorp DRV zaterdag in de verkoop

Kaarten Bouwdorp DRV zaterdag in de verkoop

Geplaatst op: 20 mei 2019

Bouwdorp DRV 2018 was wederom een groot succes. Ook dit jaar willen we er weer een onvergetelijke week van maken voor de kinderen in De Ronde Venen. Ouders Lokaal doet dit in samenwerking met Tympaan-De Baat, waarbij ouders participeren om deze week mogelijk te maken.

De zevende editie van Bouwdorp DRV wordt van 19 tot 23 augustus 2019 georganiseerd op het terrein bij het zwembad de Veenweide (Ontspanningsweg 1).

Een weeklang kunnen jongeren in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar van hartenlust hutten bouwen. Er wordt niet alleen getimmerd en gezaagd, dagelijks is er een gevarieerd programma met spelletjes, knutselen en sporten. De hele dag worden de kinderen ook inwendig verzorgd. Ook dit jaar kent Bouwdorp weer een educatief en sociaal-maatschappelijk tintje.

Vrijdagmiddag sluiten we de week af. Het Bouwdorp wordt dan opengesteld voor publiek. De hutten bewonderd worden door bewoners van buiten het Bouwdorp.

Educatief

De kinderen van Bouwdorp DRV zullen naast dat ze hun creativiteit kunnen ontplooien ook met hun budgettaire talenten aan de slag gaan.

Aan het begin van de Bouwdorpweek worden er teams ingedeeld. Elk team krijgt een startkapitaal waarmee ze ‘bouwkavels’ en ‘bouwmaterialen’ kunnen kopen. Gedurende week kunnen ze met de sport- en spelactiviteiten geld verdienen waarmee ze bijvoorbeeld luxer materialen voor de hut kunnen kopen, zoals verf, tapijt, dekzeil, behang, en zelfs gordijntjes.  Wij kunnen uit ervaring vertellen dat de kinderen in de loop van de week steeds slimmer omgaan met geld. Er is vorig jaar heel wat onderhandeld en er ontstonden ook briljante ideeën om geld te verdienen.

Prijsvraag

We hebben een Bouwdorp Mascotte. Alleen hebben we nog geen naam. Weet jij een leuke naam? Bezoek de BouwdorpDRV pagina op Facebook en ‘post’ je bijdrage. De meest originele inzending wint twee gratis kaartjes voor Bouwdorp. Winnaar wordt 24 mei bekend gemaakt.

Kaartverkoop

De Kaarten à € 25,00 (contant te voldoen) zijn verkrijgbaar op zaterdagochtend 25 mei aanstaande vanaf 09:00 uur (tot 11:30u). De kaartverkoop vindt plaats bij het Bowlingcentrum aan de Ontspanningsweg 1a te Mijdrecht (het nieuwe terrein van  Bouwdorp). Je dient hiervoor een ingevuld aanmeldingsformulier mee te nemen. Deze is via de website van Ouders Lokaal te downloaden. Wij hebben plek voor maximaal 180 kinderen. Je kunt BouwdorpDRV ook volgen op Facebook ‘BouwdorpDRV’. Voor vragen en/of meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl. 

Vind je het leuk om te helpen tijdens deze week, stuur dan ook even een mailtje.  We kunnen hulp van jong en oud gebruiken. Ook MAS-ers (maatschappelijke stagieres) zijn welkom.

Laatst bewerkt op: 20 mei 2019 14:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kaarten Bouwdorp DRV zaterdag in de verkoop

Bouwdorp DRV 2018 was wederom een groot succes. Ook dit jaar willen we er weer een onvergetelijke week van maken voor de kinderen in De Ronde Venen. Ouders Lokaal doet dit in samenwerking met Tympaan-De Baat, waarbij ouders participeren om deze week mogelijk te maken. De zevende editie van Bouwdorp DRV … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: