Gratis testmiddag Maverick en Fusion

Gratis testmiddag Maverick en Fusion


Geplaatst op: 20 mei 2019

Maar liefst vier verschillende watersporten met één boot, dat is de Maverick. Staand zeilen, staand peddelen (SUPpen), surfen en zeilen. Dat maakt het dus een bijzonder efficiënt item om te huren of aan te schaffen, want ieder lid van het gezin of vriendengroep heeft er plezier van. De Maverick is begin dit jaar op BOOT Düsseldorf onthuld en vaart op dit moment nog exclusief bij Vinkeveen Haven en op Minorca.

Supersnel en toch comfortabel zeilen met 1, 2 of 3 personen, dat is de Fusion. Een boot die met de zeilervaring meegroeit. Vaart uitstekend met alleen een grootzeil, maar is gemakkelijk uit te breiden met een fok en een gennaker. Bij windstilte functioneert hij ook als sportieve roeiboot. De Fusion is in 2017 op de markt gekomen en is inmiddels op tientallen plekken in Nederland en Europa te huur, te koop en voor zeillessen te boeken.

Op 1 juni van 13u. tot 17u. is het mogelijk om deze boten gratis uit te proberen. Benieuwd hoe het is om in deze gloednieuwe boten te zeilen? Dit is je kans! Een leuk uitje voor het hele gezin. Maar ook een sportieve, gezellige middag waar je goed solo heen kunt komen, want de boten zijn single handed te varen, bovendien zullen er anderen met dezelfde interesses zijn.

Datum en tijd: 1 juni tussen 13u. en 17u. bij Vinkeveen Haven, Herenweg 144 te Vinkeveen.

Voorwaarden: zwemdiploma, enige zeil-/surfervaring en inschrijven op www.mavericksailboats.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis testmiddag Maverick en Fusion

Maar liefst vier verschillende watersporten met één boot, dat is de Maverick. Staand zeilen, staand peddelen (SUPpen), surfen en zeilen. Dat maakt het dus een bijzonder efficiënt item om te huren of aan te schaffen, want ieder lid van het gezin of vriendengroep heeft er plezier van. De Maverick is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: