Kleuters de Schakel bezoeken manege Zadelpret

Kleuters de Schakel bezoeken manege Zadelpret


Geplaatst op: 21 mei 2019

De kleutergroepen van basisschool de Schakel zijn op school begonnen met een nieuw thema. De komende periode gaan ze werken over paarden. Om van alles te weten te komen, kon een bezoekje aan een manege natuurlijk niet ontbreken. Daarom zijn groep 1 en 2 op bezoek geweest bij manege Zadelpret in Waverveen.

Na ontvangst door eigenaresse Linda en een medewerkster, kregen de kinderen een uitgebreide rondleiding. Van de mesthoop tot de bak. Ook mochten ze de paarden aaien en knuffelen. Daarna kreeg ieder kind een borstel om de pony’s te verzorgen. Linda legde uit hoe je met de borstel moest aaien over de vacht van de pony. Alhoewel het best een beetje spannend was vonden de kleuters het heel leuk om te doen. Soms liep de pony een beetje weg en was zijn hoofd opeens wel heel dichtbij. Na het verzorgen kwam het leukste onderdeel van ons bezoek: ieder kind mocht een rondje op een pony rijden in de bak! Voor de meeste kinderen was dit de eerste keer dat ze op een pony zaten. Compleet met cap en zadel reden de kleuters als bijna echte amazones en ruiters rond op de pony’s die door de medewerkers werden geleid. Wat was het een leuke ervaring!Laatst bewerkt op: 21 mei 2019 10:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kleuters de Schakel bezoeken manege Zadelpret

De kleutergroepen van basisschool de Schakel zijn op school begonnen met een nieuw thema. De komende periode gaan ze werken over paarden. Om van alles te weten te komen, kon een bezoekje aan een manege natuurlijk niet ontbreken. Daarom zijn groep 1 en 2 op bezoek geweest bij manege Zadelpret … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: