VLC
Pop Up Atelier: Iedere woensdagmiddag een gratis creatieve workshop

Pop Up Atelier: Iedere woensdagmiddag een gratis creatieve workshop


Geplaatst op: 21 mei 2019

Het is alweer bijna juni, en dat betekent dat het weer tijd is voor de IkToon maand; de maand waarin amateurkunst en amateurkunstenaars centraal staan. In Aalsmeer vinden deze maand diverse culturele activiteiten plaats. Eén van deze activiteiten is het Pop Up Atelier. Bij het Pop Up Atelier krijgen kinderen bij Cultuurpunt Aalsmeer iedere woensdagmiddag de kans om een toffe, beeldende workshop van een echte kunstenaar te volgen.

Woensdag 5 juni kun je een workshop zeefdrukken volgen van kunstkijk-docent Tobias Rothe van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer. Met eenvoudige materialen en veel kleuren maak je meerdere kunstwerkjes waarmee je uiteindelijk je grotere eindkunstwerk maakt. Woensdag 12 juni kun je een workshop graffiti spuiten volgen van graffiti artiest Sander Bosman van Lak aan Alles. Op een groot doek ga je aan de slag met spuitbussen om er een mooie graffiti-wand van te maken. Woensdag 19 juni is er een workshop boetseren. Met Stichting de Werkschuit Aalsmeer maak je een eigen beeld. Een speelgoedbeestje dient als voorbeeld. Woensdag 26 juni is alweer het laatste Pop Up Atelier. Je kunt dan kennismaken met de nieuwste aanwinst van Cultuurpunt Aalsmeer: de 3D printer. Met behulp van een tekenprogramma op de iPad maak je een persoonlijk ontwerp dat vervolgens daadwerkelijk geprint wordt. Denk bijvoorbeeld aan het maken van je eigen sleutelhanger of Legoblokje, super gaaf!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom! Aan de workshops mag je gratis meedoen. Wel graag even aanmelden van tevoren in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan door een mail met jouw naam en leeftijd te sturen naar wdoornebosch@cultuurpuntaalsmeer.nl

Laatst bewerkt op: 21 mei 2019 12:27

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pop Up Atelier: Iedere woensdagmiddag een gratis creatieve workshop

Het is alweer bijna juni, en dat betekent dat het weer tijd is voor de IkToon maand; de maand waarin amateurkunst en amateurkunstenaars centraal staan. In Aalsmeer vinden deze maand diverse culturele activiteiten plaats. Eén van deze activiteiten is het Pop Up Atelier. Bij het Pop Up Atelier krijgen kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: