Korbalvereniging Atlantis bestaat 50 jaar

Korbalvereniging Atlantis bestaat 50 jaar


Geplaatst op: 22 mei 2019

Op 1 mei 1969 is in Mijdrecht de korfbalvereniging Atlantis opgericht. Een simpele rekensom leert ons dat dit 50 jaar geleden is en dat het tijd is om dit groots te vieren.

Op zaterdag 1 juni worden er diverse activiteiten georganiseerd op en rond de velden van de vereniging aan de Hoofdweg in Mijdrecht. De belangstelling voor dit feest is groot en het belooft dus ook een groots festijn te worden. Vanaf 14.00 uur gaat het feest van start!

Het programma is gericht op allerlei activiteiten waar jong en oud zich mee kunnen vermaken.

Vanaf 15.00 uur is er een voorstelling van clown Pépé en kan er worden gezongen bij een karaokeset, kunnen kinderen er op los springen op een springkussen, maak een mooie foto-impressie bij de photobooth, en natuurlijk staan er veel korfbalpalen klaar om een balletje te schieten.

Om 16.00 uur is de officiele opening waarbij ook VIOS aanwezig zal zijn.

In het namiddagprogramma wordt de nadruk gelegd op het korfbal zelf met een toernooitje tussen teams van oud-leden en een wedstrijd tussen de huidige selectieteams.

Na een buffet zal er gefeest kunnen worden met medewerking van DJ De Jas, eerst door de kinderen met een kinderdisco en vanaf 21.00 uur door de volwassenen.

Atlantis: meer dan korfbal alleen!!!

Uiteraard ligt bij Atlantis de nadruk op het spelen van korfbal. In de laatste jaren wordt daar steeds professioneler mee omgegaan. Er wordt door de meeste teams twee keer per week getraind en er is veel aandacht voor de opleiding van trainers en begeleiders. Op sportief gebied presteert het eerste team van Atlantis al jaren rond de tweede klasse.

Buiten het korfbal zijn er veel activiteiten die voor de jeugd en ook de ouderen worden georganisserd. Met het jaarlijkse kerstkorfbaltoernooi hebben alle basisschoolleerlingen al jaren de mogelijkheid om kennis te maken met korfbal. Ook het Atlantis zomerkamp kan elk jaar rekenen op belangstelling van de leden. Deze kampen zijn voor de deelnemers een ervaring waar nog jaren over gepraat wordt. Een actieve feestcommissie voor de jeugd organiseert allerlei activiteiten zoals disco, bingo avonden, vossenjacht en laatst zelf een quizavond.

Het verenigingsgevoel bij Atlantis is groot wat resulteert in het feit dat vele leden binnen de vereniging actief zijn. Atlantis is een hechte vereniging waarbinnen goede vriendschappen ontstaan die dus nu voor sommigen al 50 jaar standhouden.

Laatst bewerkt op: 22 mei 2019 08:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Korbalvereniging Atlantis bestaat 50 jaar

Op 1 mei 1969 is in Mijdrecht de korfbalvereniging Atlantis opgericht. Een simpele rekensom leert ons dat dit 50 jaar geleden is en dat het tijd is om dit groots te vieren. Op zaterdag 1 juni worden er diverse activiteiten georganiseerd op en rond de velden van de vereniging aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: