Dansschool Nicole in landelijke finale én met nieuwe sponsors

Dansschool Nicole in landelijke finale én met nieuwe sponsors


Geplaatst op: 21 mei 2019

De selectie/wedstrijdgroepen, showgroep èn alle docenten van Dansschool Nicole zijn dankzij de sponsoring van Homan Beveiliging B.V. en Het Rechthuis Eten & Drinken in prachtige, nieuwe vesten gestoken. Zo kunnen ze tijdens alle optredens en wedstrijden door het hele land laten zien, wie ze zijn, waar ze vandaan komen en vooral wat een talent ze in huis hebben!

En dat komt mooi uit, want Selectie 3 heeft zich weten te plaatsen voor de landelijke finale (!!!) op zondag 26 mei van de grootste danswedstrijdorganisatie van Nederland: Shell We Dance. Op dit hoge niveau mogen ze een poging gaan doen voor een prijs en dansen ze tegen alleen de allerbeste teams van Nederland die zich geplaatst hebben. Een geweldige prestatie van deze groep!

Laatst bewerkt op: 21 mei 2019 18:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansschool Nicole in landelijke finale én met nieuwe sponsors

De selectie/wedstrijdgroepen, showgroep èn alle docenten van Dansschool Nicole zijn dankzij de sponsoring van Homan Beveiliging B.V. en Het Rechthuis Eten & Drinken in prachtige, nieuwe vesten gestoken. Zo kunnen ze tijdens alle optredens en wedstrijden door het hele land laten zien, wie ze zijn, waar ze vandaan komen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: