001 -Family

Creavorm D3 deze week minder succesvol


Geplaatst op: 10 oktober 2011

Na de eerste wedstrijd een winst in de zak te hebben gestoken, moesten dames van Atalante D3 gesponsord door Creavorm Meubel en Interieurmakers afgelopen vrijdag in de Boei helaas de meerdere erkennen in het eerste team van Roda uit Amstelveen. De einduitslag 0-4 zorgde echter niet voor een geheel ontevreden gevoel.

De eerste set verliep gelijk op. Beide teams leken af te tasten wat de beste tactiek was. Voor de laatste punten werd gestreden, Atalante trok aan het kortste eind: 24-26. De 2e set voegden Jaimie Theijsmeijer en Mariska van der Spoel wat extra pit toe aan de wedstrijd. De gaten in de achterste hoeken werden slim opgezocht bij de tegenstander. Dit leverde goede punten op. Tegelijk bleek Atalante ook enkele gaten te laten vallen, die niet onbenut werden door de tegenstander. Resultaat: 19-25.

Nivja Bartman had door een ongelukkige botsing in het veld een vervelende elleboogblessure opgelopen. Daarom werd voor de 3e set de opstelling maar eens door elkaar gegooid door Martine de Graaff en Marlou de Vries in de middenaanval en Denise van der Laan in de buitenaanval te zetten. Ook in de set-up werd door Sandra de Boer het stokje overgegeven aan Wilma van der Schaft. Helaas mochten deze moves, alsmede het terugwisselen van Ingeborg Verweij door coach Nicolle van Vliet niet baten: 11-25.

Het leek of de Atalante dames zich de laatste set niet meer kon opladen om nog een leuke pot te spelen: 16-25. Dit relatief nieuwe team lijkt nog wat te moeten wennen aan elkaar en aan het spel in de 2e klasse. Toch waren de dames niet ontevreden. De tegenstander uit Amstelveen, vorig seizoen 4de in de tweede klasse was duidelijk al langer op elkaar ingespeeld. Als nieuwkomer D3 wat verder in het seizoen is, zal het team een geduchte tegenstander kunnen worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Creavorm D3 deze week minder succesvol

Na de eerste wedstrijd een winst in de zak te hebben gestoken, moesten dames van Atalante D3 gesponsord door Creavorm Meubel en Interieurmakers afgelopen vrijdag in de Boei helaas de meerdere erkennen in het eerste team van Roda uit Amstelveen. De einduitslag 0-4 zorgde echter niet voor een geheel ontevreden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: