Kent u iemand die een lintje verdient?

Kent u iemand die een lintje verdient?


Geplaatst op: 22 mei 2019

In onze gemeente zetten veel inwoners zich belangeloos en vaak in alle bescheidenheid in voor de samenleving. Deze mensen verdienen daar waardering en erkenning voor en kunnen in aanmerking komen voor een koninklijke onderscheiding. Ze moeten dan wel worden voorgedragen en aan een aantal voorwaarden voldoen. Burgemeester Gido Oude Kotte heeft bij de uitreiking van de Lintjesregen 2019 een oproep gedaan om ook dames die in Aalsmeer vrijwilligerswerk verrichten, voor te dragen. Kent u iemand die u wilt voordragen voor de lintjesregen in april 2020? Uw aanvraag moet vóór 15 juli 2019 bij de gemeente ingeleverd zijn.

Meer weten?

Voor meer informatie over de mogelijkheden om iemand voor te dragen en de wijze waarop, kunt u terecht bij Luci Beumer-Persoon van de gemeente Aalsmeer, telefoon (0297) 38 75 11 of mailadres luci.beumer@aalsmeer.nl.

Laatst bewerkt op: 22 mei 2019 10:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kent u iemand die een lintje verdient?

In onze gemeente zetten veel inwoners zich belangeloos en vaak in alle bescheidenheid in voor de samenleving. Deze mensen verdienen daar waardering en erkenning voor en kunnen in aanmerking komen voor een koninklijke onderscheiding. Ze moeten dan wel worden voorgedragen en aan een aantal voorwaarden voldoen. Burgemeester Gido Oude Kotte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: