VLC
Aalsmeer Flower Festival wordt bloemrijk feest

Aalsmeer Flower Festival wordt bloemrijk feest


Geplaatst op: 23 mei 2019

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 wordt de zesde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Het evenement vindt dit jaar plaats bij de Historische Tuin en het Flower Art Museum en wordt een bloemrijk spektakel voor jong en oud. De organisatie zoekt nog enkele vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij de opbouw en de bezoekersontvangst.
 
Aalsmeer Flower Festival trekt jaarlijks enkele duizenden bezoekers, onder wie een groot aantal buitenlandse gasten. Bij dit evenement draait alles om bloemen. Arrangeurs gaan aan de slag om prachtige bloemsierkunst te maken en er zijn verrassende toepassingen te ervaren van bloemen in bijvoorbeeld kunst, eten en entertainment. Ook is er live muziek en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Tussen de locaties varen watertaxi’s over de Westeinderplassen, ook rijdt er een pendelbus.
 
Bij de totstandkoming van het festival zijn veel handjes nodig. Daarom is de Stichting Aalsmeer Flower Festival nog op zoek naar enkele vrijwilligers die willen helpen bij de opbouw in de dagen voorafgaand aan het festival. Ben je een beetje handig en vind je het leuk om met een gezellig team samen te werken, laat het dan weten!
Tijdens het weekend zelf is een belangrijke rol weggelegd voor de gastvrouwen en -heren die bezoekers wegwijs maken en tickets verkopen. Ook hierbij is nog hulp welkom.
 
Lijkt het je leuk om hierin iets te betekenen, stuur dan een bericht aan info@aalsmeerflowerfestival.nl of bel met coördinator Constantijn Hoffscholte, tel. 06-26070202.
 
Meer informatie: www.aalsmeerflowerfestival.nl

Laatst bewerkt op: 23 mei 2019 08:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer Flower Festival wordt bloemrijk feest

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 wordt de zesde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Het evenement vindt dit jaar plaats bij de Historische Tuin en het Flower Art Museum en wordt een bloemrijk spektakel voor jong en oud. De organisatie zoekt nog enkele vrijwilligers die het leuk vinden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: